8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, MediaMarkt'tan Mi Band 9 aldım ve ürünü beğenmedim. Ürünün kutusu sağlam fakat jelatini açık üründe ayıp yok yani outlet olarak tekrar satılabilir durumda.

Önceden böyle iadem olmuştu MediaMarkt üzerinden, adaptör aldım kutusu açılmıştı fakat iade almışlardı.

Amacım dolandırmak değil, iade edebilir miyim böyle bir imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici haklarına önem verilen bir ülkede normalde iade edilebilmeli ama kabul edeceklerini sanmıyorum. Yanlışım yoksa, kanun hala aynıysa internetten aldıysanız da iade edilebilmesi gerekli.

Tüketici haklarına önem verilen bir ülkede normalde iade edilebilmeli ama kabul edeceklerini sanmıyorum. Yanlışım yoksa, kanun hala aynıysa internetten aldıysanız da iade edilebilmesi gerekli.
Mağazadan aldım. Kendileri görerek aldığınız için iade yok dediler. (Mail destek) Halbuki ürün rafta yoktu ve yapacağımız bir şey yok diye cevap verildi.

Süreç içinde uygulanabilecek farklı bir işlem bulunmamaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yanlış bilgi: https://ticaret.gov.tr/haberler/ticaret-bakanligi-internet-alisverislerinde-cayma-hakkinin-kaldirildigina-yonelik-haberleri-yalanladi
Muhtemelen iade edemezsin gibi yakın zamanda koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade etme olayı kalktı diye biliyorum ve sanırım akıllı bilekliklerde buna dahildi.

Mağazadan aldığınız ürün mesafeli sözleşme olmadığı için iade mağazanın inisiyatifine kalmış.