OverallTaken
Uzman
Anladim hocam. Orijinaller evet çok pahalı.Ben en çok şu modeli yakıştırıyorum Megane 4 modellerine. Orijinal alsanız çok daha pahalıdır muhtemelen. Bu tarz ürünlerin internetten alınması taraftarı değilim, canlı incelemek daha makul bence. İçinize sinmeyebilir çünkü diğer türlü.
Ben en çok şu modeli yakıştırıyorum Megane 4 modellerine. Orijinal alsanız çok daha pahalıdır muhtemelen. Bu tarz ürünlerin internetten alınması taraftarı değilim, canlı incelemek daha makul bence. İçinize sinmeyebilir çünkü diğer türlü.
Orijinal lastik ebatlarını çok büyütmeni önermem. Yakıt tüketimin artabilir.
Hocam bu yazılım falan atıyorlarmış arabalara stage 1 diye bir şey var mesela ne işe yarar bu? Birisi yaptırmış 160 HP + limitörsüz kullanıyor 1.3 TCe'yi.
Çok önermiyorum. Zaten performansı üst düzey bir araç. Fabrikasyon modifiyeli gibi düşün o aracı. Rektifiyesini bile her ustanın yapamadığı bir motor. Stage 1 çok sıkıntı çıkarmaz. Ama tavsiye etmem. Ben çok girmiyorum o toplara şahsen. Silindirlerinde seramik katman olan bir motor. Ek olarak ısınan bir motordan bahsediyoruz.
Megane yol tutuşu ile meşhur bir model değil, sakin kullanmanı öneririm ek olarak. C segment bir araç sonuçta.
Hocam nasıl bir şey istediğini tam açar mısın çok kollu mu olsun yoksa daha sade bir şeyler mi ağırlık önemli mi jantta senin için yoksa görünüş mü offset olacak mı?