Melih Uçar olayı nedir?

SadeceEfe 14

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, uzun zaman sonra keşfetime Melih Uçar olayı diye bir şey çıktı. Adam 1 saat boyunca anlattığından dolayı boş bir olaydır diye dinlemek istemedim. Biliyorsanız nedir acaba?

Fosil oylarlardan bir tanesi, takipçilerinin parasını kaçırıp Dubai'de yediği iddia edilmişti bir ara.

Kodları sağlayan kişi oyunu vermeyip Melih'i ortada bırakmıştı en azından bize anlatılan buydu. 11 yıllık olay nereden aklınıza geldi?

Kodları sağlayan kişi oyunu vermeyip Melih'i ortada bırakmıştı en azından bize anlatılan buydu. 11 yıllık olay nereden aklınıza geldi?
Hocam, YouTube keşfetime düştü. Adam 1 saat anlatmış ama çok eski olaydır diye zamanımı boşa harcamak istemedim.

Hocam, YouTube keşfetime düştü. Adam 1 saat anlatmış ama çok eski olaydır diye zamanımı boşa harcamak istemedim.
Boş ver eski olay o, zamanlar kendisinin kod aldığı birisi vardı onla kavga ettiler Melih'te oyunları veremedi. Hatta az daha ben de sub olacaktım kendisine oyunu alayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…