B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 25 Ağustos 2025 #31 Senqaii dedi: @blackrock hocam bende kurmaya çalışıyorum , yardımcı olur musunuz ? Kutuda V1.20 yazıyor ama arayüzde hardware version V1.0 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... müsait olduğumda yardımcı olurum. Tamam openwrt kuruluyor bu modele bende ki de aynısı.
Senqaii dedi: @blackrock hocam bende kurmaya çalışıyorum , yardımcı olur musunuz ? Kutuda V1.20 yazıyor ama arayüzde hardware version V1.0 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... müsait olduğumda yardımcı olurum. Tamam openwrt kuruluyor bu modele bende ki de aynısı.
Senqaii Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Beğeniler 7 25 Ağustos 2025 #32 blackrock dedi: Müsait olduğumda yardımcı olurum. Tamam OpenWrt kuruluyor bu modele bende ki de aynısı. Genişletmek için tıkla... Sitede özel mesaj özelliği yok galiba, nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağ olun.
blackrock dedi: Müsait olduğumda yardımcı olurum. Tamam OpenWrt kuruluyor bu modele bende ki de aynısı. Genişletmek için tıkla... Sitede özel mesaj özelliği yok galiba, nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağ olun.
R random01 Çalışkan Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 25 Ağustos 2025 #33 Senqaii dedi: Sitede özel mesaj özelliği yok galiba, nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ben de oyunlarda düşük ping için bu modeli alıp OpenWrt kurmak istiyorum. Yaptıktan sonra bir rehber hazırlamanız mümkün mü?
Senqaii dedi: Sitede özel mesaj özelliği yok galiba, nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ben de oyunlarda düşük ping için bu modeli alıp OpenWrt kurmak istiyorum. Yaptıktan sonra bir rehber hazırlamanız mümkün mü?
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 26 Ağustos 2025 #34 Senqaii dedi: Sitede özel mesaj özelliği yok galiba , nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağolun.yarın müsait olduğunuz saati yazın yapalım Genişletmek için tıkla... Yarın müsait olacağınız saati yazın yapalım ama öncesinde pc nize kablosuz net bağlamanız lazım wifi ile, benim pcnize bağlanmam için.
Senqaii dedi: Sitede özel mesaj özelliği yok galiba , nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağolun.yarın müsait olduğunuz saati yazın yapalım Genişletmek için tıkla... Yarın müsait olacağınız saati yazın yapalım ama öncesinde pc nize kablosuz net bağlamanız lazım wifi ile, benim pcnize bağlanmam için.
Senqaii Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Beğeniler 7 26 Ağustos 2025 #35 random01 dedi: Ben de oyunlarda düşük ping için bu modeli alıp OpenWrt kurmak istiyorum. Yaptıktan sonra bir rehber hazırlamanız mümkün Genişletmek için tıkla... Denerim hocam blackrock dedi: Yarın müsait olacağınız saati yazın yapalım ama öncesinde pc nize kablosuz net bağlamanız lazım wifi ile, benim pcnize bağlanmam için. Genişletmek için tıkla... Saat 15.00 gibi müsaitim hocam. Telefondan bağlarım sorun değil o.
random01 dedi: Ben de oyunlarda düşük ping için bu modeli alıp OpenWrt kurmak istiyorum. Yaptıktan sonra bir rehber hazırlamanız mümkün Genişletmek için tıkla... Denerim hocam blackrock dedi: Yarın müsait olacağınız saati yazın yapalım ama öncesinde pc nize kablosuz net bağlamanız lazım wifi ile, benim pcnize bağlanmam için. Genişletmek için tıkla... Saat 15.00 gibi müsaitim hocam. Telefondan bağlarım sorun değil o.
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 26 Ağustos 2025 #36 Senqaii dedi: Denerim hocam Saat 15.00 gibi müsaitim hocam. Telefondan bağlarım sorun değil o. Genişletmek için tıkla... müsaitseniz gelin yapalım
Senqaii dedi: Denerim hocam Saat 15.00 gibi müsaitim hocam. Telefondan bağlarım sorun değil o. Genişletmek için tıkla... müsaitseniz gelin yapalım
Senqaii Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Beğeniler 7 26 Ağustos 2025 #37 blackrock dedi: müsaitseniz gelin yapalım Genişletmek için tıkla... Musaitim hocam , anydesk ile mi yapicaz ?
blackrock dedi: müsaitseniz gelin yapalım Genişletmek için tıkla... Musaitim hocam , anydesk ile mi yapicaz ?
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 26 Ağustos 2025 #38 aynen kodu atın bağlanayım pcye
Senqaii Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Beğeniler 7 26 Ağustos 2025 #39 blackrock dedi: aynen kodu atın bağlanayım pcye Genişletmek için tıkla... 1272769878
H hasothepaso Çalışkan Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 0 27 Ağustos 2025 #40 @blackrock, hocam bende mr90x almayı düşünüyorum openwrt için yardımcı olur musunuz