müsait olduğumda yardımcı olurum. Tamam openwrt kuruluyor bu modele bende ki de aynısı.@blackrock hocam bende kurmaya çalışıyorum , yardımcı olur musunuz ? Kutuda V1.20 yazıyor ama arayüzde hardware version V1.0 gözüküyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Senqaii
Başarılı
- Makaleler
- 1
Müsait olduğumda yardımcı olurum. Tamam OpenWrt kuruluyor bu modele bende ki de aynısı.
Sitede özel mesaj özelliği yok galiba, nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağ olun.
Sitede özel mesaj özelliği yok galiba, nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağ olun.
Ben de oyunlarda düşük ping için bu modeli alıp OpenWrt kurmak istiyorum. Yaptıktan sonra bir rehber hazırlamanız mümkün mü?
Yarın müsait olacağınız saati yazın yapalım ama öncesinde pc nize kablosuz net bağlamanız lazım wifi ile, benim pcnize bağlanmam için.Sitede özel mesaj özelliği yok galiba , nasıl iletişime geçeriz hocam. Sizden haber bekliyorum. Çok sağolun.yarın müsait olduğunuz saati yazın yapalım
Senqaii
Başarılı
- Makaleler
- 1
Denerim hocamBen de oyunlarda düşük ping için bu modeli alıp OpenWrt kurmak istiyorum. Yaptıktan sonra bir rehber hazırlamanız mümkün
Saat 15.00 gibi müsaitim hocam. Telefondan bağlarım sorun değil o.Yarın müsait olacağınız saati yazın yapalım ama öncesinde pc nize kablosuz net bağlamanız lazım wifi ile, benim pcnize bağlanmam için.
müsaitseniz gelin yapalımDenerim hocam
Saat 15.00 gibi müsaitim hocam. Telefondan bağlarım sorun değil o.
Senqaii
Başarılı
- Makaleler
- 1
Musaitim hocam , anydesk ile mi yapicaz ?
Senqaii
Başarılı
- Makaleler
- 1
1272769878
hasothepaso
Çalışkan
@blackrock, hocam bende mr90x almayı düşünüyorum openwrt için yardımcı olur musunuz
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532