kabotajbayramı

Becerikli
Kafayı yemek üzereyim. SSH üzerinden kurulum gerçekleştiremiyorum, sanırsam SSH kapalı oluyor ana firmware'inde. Herhangi bir açma ayarı da bulamadım modem arayüzünde. TFTP üzerinden kurmaya çalıştım ama onu da beceremedim; hangi uygulamayı denersem deneyeyim, .bin dosyasını çekmiyor. Turuncu ışıkta kalıyor öylece. Brick etmekten de korkmaya başladım. Nedir bu işin çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafayı yemek üzereyim. SSH üzerinden kurulum gerçekleştiremiyorum, sanırsam SSH kapalı oluyor ana firmware'inde. Herhangi bir açma ayarı da bulamadım modem arayüzünde. TFTP üzerinden kurmaya çalıştım ama onu da beceremedim; hangi uygulamayı denersem deneyeyim, .bin dosyasını çekmiyor. Turuncu ışıkta kalıyor öylece. Brick etmekten de korkmaya başladım. Nedir bu işin çözümü?
anydeskten yardımcı olurum

Aslında çok kolay zor gibi görünüyor tek seferde yaptım hatasız.
Hocam statik ip atıyorum bir sürü statik ip denedim araştırdım hiçbirinde recovery için istek yollamıyor. Loglar hem bomboş. TFTP için keza bir sürü uygulama denedim onlarda da yine başarılı olamadım. Turuncu ışıkta bekliyor hiçbir şey yollamıyor cihaz.

Hocam statik ip atıyorum bir sürü statik ip denedim araştırdım hiçbirinde recovery için istek yollamıyor. Loglar hem bomboş. TFTP için keza bir sürü uygulama denedim onlarda da yine başarılı olamadım. Turuncu ışıkta bekliyor hiçbir şey yollamıyor cihaz.
Turuncu ışıkta bekliyorsa yeşil ışık yanmıyorsa cihaz brick olmuş olabilir

Turuncu ışıkta bekliyorsa yeşil ışık yanmıyorsa cihaz brick olmuş olabilir
Yok hocam kabloyu tak çıkar yapınca tekrardan modem arayüzüne dönüyorum. Reset tuşuna basılıp tutup kabloyu takıyorum. Recovery mode'a geçmesi gerekiyor istek yollaması gerekiyor ama yollamıyor. Nerede hata yaptığımı anlayabilmiş değilim. O yüzden aşama aşama yardım istedim fiziki olarak mı bir şeyi yanlış yapıyorum veya yanlış firmware ile mi kurmayı deniyorum diye.