Sayfalarca şey yazmak istiyorum ama burası yeri değil maalesef.

Bilerek bozulan ekonominin zorluğu yetmiyormuş gibi bir de faiz arttırımı ile alınan zorluklar var.

Ben ne diyeyim ki?

Şu an doğruyu yapmalarının bir önemi yok, yıllar önce yaptıkları yanlışlar olmasa bu halde olmazdık.

Her ne kadar faiz arttırımı yapılsa bile hükümetin yatırımcıya güveni vermediklerini düşünüyorum. Hem adalet sistemi hem de Erdoğanın politikaları(!) nedeniyle vermiyor. Halkı geçtim, hükümetin kendi seçmen kitlesi bile güvenmeyip döviz alıyor.

Bunun üzerinde bayağı durmuştum çok açık, net ve kasıtlı olarak "servet transferi" yaptılar. Tabii sömürmek için öldürmeyeceksin. Yani "hatadan dönmek" vs asla yok.

Ama bundan sonra doların alıp başını gitmesine izin vermeyeceklerdir tabii bununla birlikte yüksek faizin de insanların pek hayrına olmadığını bilmek lazım.

Yani bilinçli olarak %18 faizi %8'e çekerek "katliam" yaptılar. Bu depremin korkusunu herkes yaşıyor o yüzden %50 faizde bile dolara talep tamamen kesilmeyecektir.

Bir insanı zorla "kanser" yapıp sonra tedavi etmek için her şeyin yapılması gibi bir "şizofreni" yaşıyorlar. Yapacakları her şey yine başka yönden "zarar" olacaktır.