Planlanmıyor Mesaj düzenlendikten sonra düzenlenmemiş halini istersek görebilelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4075
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 609
  • Etiketler Etiketler

Mesela yanlış bir bilgi yazdık. Onu doğruya çevirdik.

Mesela yanlış bir bilgi yazdık. Onu doğruya çevirdik.
Ee? Yanlış bir bilgi yazmanda bir sıkıntı yok. Sonra düzeltirsen eyvallah zaten kimse buna bir şey demez. Yanlışını görmek de ayıp değil.

@995 hocam senin de fikrini merak ettim. Yaz istersen.
Gerçekten kritik bir konu ne diyeceğimi bilemiyorum ve böyle sağlam öneri konusu açtığın için seni tebrik ediyorum. Zwirek adlı arkadaşa'da katılıyorum.

Ee? Yanlış bir bilgi yazmanda bir sıkıntı yok. Sonra düzeltirsen eyvallah zaten kimse buna bir şey demez. Yanlışını görmek de ayıp değil.

Daha önceden girenlerin, bizim yanlış bilgimizi görmesini istemeyiz veya bir şey yazdık düşüncemiz değişti, onu yazdık. Gereksiz özellik bence, adı üstünde oylama çoğunluk ne yaparsa o olur ki böyle bir önerinin hayata geçirilme olasılığı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada bunu yazarken ciddiydim, bu özellik gelirse hesabımı anında kapatırım.
Düzenlenmiş mesaj avına çıkalım bakalım

Küfür eden arkadaş mesajı düzenlese bile moderatörler görebiliyor. Raporlarken belirtmeniz yeterli. Ayrıca direkt üye ismi verirseniz daha etkili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…