Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
- Kilitli
- Öneri
- Öneri
“Düzenliyorsak bir nedeni vardır”
İyi yönde mi düzenliyorsun, kötü yönde mi? Bu senin niyetine bağlı. Niyetin iyi yöndeyse zaten görmemizde bir sakınca olmamalı senin için. Niyetin kötüyse görmeliyiz ve bildirebilmeyiliz.
Hocam bu özellik gelirse hesabımı kapatırım, o kadar söylüyorum çok tehlikeli bir özellik.
Ee? Yanlış bir bilgi yazmanda bir sıkıntı yok. Sonra düzeltirsen eyvallah zaten kimse buna bir şey demez. Yanlışını görmek de ayıp değil.Mesela yanlış bir bilgi yazdık. Onu doğruya çevirdik.
Gerçekten kritik bir konu ne diyeceğimi bilemiyorum ve böyle sağlam öneri konusu açtığın için seni tebrik ediyorum. Zwirek adlı arkadaşa'da katılıyorum.@995 hocam senin de fikrini merak ettim. Yaz istersen.
Ee? Yanlış bir bilgi yazmanda bir sıkıntı yok. Sonra düzeltirsen eyvallah zaten kimse buna bir şey demez. Yanlışını görmek de ayıp değil.
O zaman niye düzenliyoruz?Bazıları küfür yazıyor, sonra karşı taraf gördükten sonra mesajı düzenleyip başka şeyler yazıyor. Lütfen haha gibi emojiler atmayınız. İstemiyorsanız eksileyebilirsiniz.
Düzenlenmiş mesaj avına çıkalım bakalımBu arada bunu yazarken ciddiydim, bu özellik gelirse hesabımı anında kapatırım.