Metrobüste taciz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Bu sabah telefonuma mesaj geldi flash patladı kızın biri fotoğraf çektiğimi sandı az daha meydan dayağı yiyorduk zor yırttım

Balık istifi dolmuşlarda otobüslerde zorunlu olarak temas ediyoruz. Mümkün oldukça kaçınıyorum ama zorunlu olarak oluyor bu durum. Ama bu şerefsizin yaptığı (ceza yiyebilirim sıkıntı yok) insanlık dışı. Hani yanlışlıkla değdin çarptın neysede. Kadının üstüne boşalmak nedir ya. Kaçıncı seviye midesizlik.

Bunlar bu cesareti nereden alıyor arkadaşlar? Savaştan kaçıp gelen nasıl ülkemizde nankörlük yaparak tacize kalkışır, akıl almaz olay:

Bu nasıl bir abazalık kardeşim evine git ne yapıyorsan yap.

İfadeler: 995
Bunlar bu cesareti nereden alıyor arkadaşlar? Savaştan kaçıp gelen nasıl ülkemizde nankörlük yaparak tacize kalkışır, akıl almaz olay:

Gerçekten akıl almaz olay, bunu izlediğim videolardan sıklıkla görüyorum ama bu iki tarafın da isteğiyle oluyor

Boşalana kadar nasıl fark etmediler oda bir merak ettiriyor bizim burada genelde minibüsler tıka basa olur.

Bende öyle düşünüyorum kadın kesinlikle öyle olduğunu(taciz) düşünmemiştir. Islaklık gelince fark etmiştir.

Ya idam cezası ya da infaz gelse aslında kimsenin biyerleri yemez diye düşünüyorumda neyse…

Hala daha idamla bu tür suçların azalacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.
Bkz. Hindistan'da idam geldikten sonra tecavüz suçları azalmak yerine daha da arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…