Mevcut olaylarda hangi ünlü ne tepki verdi?

Vermek zorunda falan değil, Evrim Ağacı bir YouTube kanalı olduğu için gündemle alakalı video yapması doğal.
Zaten bizde vermek zorunda değil diyoruz. Sadece vermeyenleri boykot edeceğiz. Tepki versin diye zorlamayacağız normal olarak. Sizin bu tepkileriniz neden onu anlamadım. :)

En "unlu" Kick yayincilarindan Elraenn ve Rraenee sessiz kalmayi tercih etti. Fikirlerine saygi duyuyoruz.
Yıllardır izlerdim severdim. Suriyeli olaylarından sonra sevgim ve saygım azalmıştı. Artık 1 dk bile izlemem. Her yerden çıkardım.

Bizim üzerimizden para kazanıp, böyle durumlarda 3-5 sponsorun peşine düşüp bizi yalnız bırakan kimse bizden değildir.

Elbette zorunda değil. Herkesten onurlu bir duruş bekleyemeyiz, bazılarına ağır geliyor çünkü.
Kanka adam yayıncı, siyasetle ilgili konuşmak zorunda değil. Konuşmadı diye A partisini veya B partisini desteklediği anlamına mı geliyor? Adam belki gereksiz yere strese girmek istemiyor, konuşmak istemiyor, olamaz mı?

Siyasetle ilgili olmadıkları için normal.

Değil siyaset kendi olayları hakkında bile konuşmuyorlar. Genel bir köşesizlik var. Geçen sene Tuğkan'ın takımını temsil etmesi için gönderdiği adam rakiplerinin kız arkadaşları hakkında olmaz şeyler yapmıştı. Sonuç olarak globalde rezil olduk.

Son düzenleme:
Barış Özcan pazar günü kanala video atmamıştı, kendi internet sitesinde de bunu paylaşmıştı.

Barış Özcan pazar günü kanala video atmamıştı, kendi internet sitesinde de bunu paylaşmıştı.
Barış Özcan'ın kimlerden olduğunu herkes biliyor. :)

Kanka adam yayıncı, siyasetle ilgili konuşmak zorunda değil. Konuşmadı diye A partisini veya B partisini desteklediği anlamına mı geliyor? Adam belki gereksiz yere strese girmek istemiyor, konuşmak istemiyor, olamaz mı?
Mevzu bu, konuşmuyor olması. Benim sayemde, izleyicisi sayesinde milyonlar kazanan kişiler izleyicileri hakkı için koşuştururken sessiz kalıyorsa o adam o parayı bir daha anca rüyasında görmeli. Ne dedim, herkesin fikrine saygımız var. Sizin de bizimkine olsun, boykot ediyoruz :)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt