Spydea 11
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yandaş maNga yapmaz diye düşünüyorum, yapmalarını beklemek çok gereksiz olur.
Yandaş maNga yapmaz diye düşünüyorum, yapmalarını beklemek çok gereksiz olur.
Bunun için ağır eleştirilenler gördüm. Kimsenin bu olay hakkında açıklama yapma gibi bir zorunluluğu yok. Örneğin Ruhi Çenet bilimsel/belgesel içerikleri üreten bir içerik üreticisi. Adamın siyasetle bir işi yok. "Neden Ruhi Çenet açıklama yapmadı?" diye linçlemeye hakkı yok kimsenin diye düşünüyorum.Sizin bu derdiniz ne ben anlamadim?
Evet, onu gordum. Opera GX resmi hesabi, Opera GX Turkiye hesabi ve PlayStation Turkiye hesabi paylasim yapti.
Tarih: 24/03/2025
Paylaşım yapmayan:
Elraenn (Yayıncı)
Rraenee (Yayıncı)
Ruhi Çenet (İçerik Üretici)
Ebo (İçerik Üretici)
Murat Boz (Şarkıcı)
Ceza (Şarkıcı)
Lvbel C5 (Şarkıcı)
Uzi (Şarkıcı)
Çakal (Şarkıcı)
Ati242 (Şarkıcı - Tepki gördükten sonra paylaşım yaptı.)
Demet Akalın (Şarkıcı)
Norm Ender (Şarkıcı)
Hande Yener (Şarkıcı)
Gülşen (Şarkıcı)
Manga (Müzik Grubu)
Paylaşım Yapan:
İlber Ortaylı (Tarihçi)
Fatih Altaylı (Haber Sunucusu)
Jahrein (Yayıncı)
Hype (Yayıncı)
Cordiseps (Yayıncı)
Hadise (Şarkıcı)
Emircan İğrek (Şarkıcı)
Jeff Redd (Şarkıcı)
Hidra (Şarkıcı)
Gazapizm (Şarkıcı)
Mine Tugay (Oyuncu)
Opera GX Resmî Hesabı
Opera GX Türkiye Resmî Hesabı
PlayStation Türkiye Resmî Hesabı
Benim gördüğüm bu şekilde. Tekrar söylüyorum, herkesin fikrine saygımız var![]()
Konunun başında da ve içeriğinde de birkaç sefer belirttim zaten. Herkesin fikrine saygımız var.Bunun için ağır eleştirilenler gördüm. Kimsenin bu olay hakkında açıklama yapma gibi bir zorunluluğu yok. Örneğin Ruhi Çenet bilimsel/belgesel içerikleri üreten bir içerik üreticisi. Adamın siyasetle bir işi yok. "Neden Ruhi Çenet açıklama yapmadı?" diye linçlemeye hakkı yok kimsenin diye düşünüyorum.
Size ithafen söylemedim zaten. Bu sebeple eleştirenleri gördüm de ben de fikirlerimi beyan edeyim dedim.Konunun başında da ve içeriğinde de birkaç sefer belirttim zaten. Herkesin fikrine saygımız var.
Kimse tepki vermek veya bu olay hakkında konuşmak zorunda değil kimin tepki verip vernediğini kollamadığım için bilmiyorum.
Şunu anlamıyorum mesela kimin paylaşım yapıp yapmadığının ne önemi var ki? Tamam ortadaki durum vahim ama gidip de birinin paylaşım yapması neyi değiştirebilir ki? Özellikle de bu paylaşım yaptı şu yapmadı demek birleşmemiz gereken ortamda bizi ayırmaz mı?
Bunun için ağır eleştirilenler gördüm. Kimsenin bu olay hakkında açıklama yapma gibi bir zorunluluğu yok. Örneğin Ruhi Çenet bilimsel/belgesel içerikleri üreten bir içerik üreticisi. Adamın siyasetle bir işi yok. "Neden Ruhi Çenet açıklama yapmadı?" diye linçlemeye hakkı yok kimsenin diye düşünüyorum.
İnsanlar tepki vermeyenlerin bulunduğu listeler yapıyor. St bile atmayanlar var bırakın sokağa inmeyi. Bu olaylara tepki göstermeyen kaç tane ünlü varsa hepsine tepki gösterilmeli. Yok öyle hem halk üzerinden para kazanıp, hem de halk için destek olabilecekken yerinde oturup kör sağır taklidi yapmak.
Vermek zorunda falan değil, Evrim Ağacı bir YouTube kanalı olduğu için gündemle alakalı video yapması doğal.