Arkadaş sanırım biraz farklı bir tarafta tam anlayamadım. Evrim Ağacı için tepki göstermesi normal diyor, bunlar için "belki strese girmek istemiyor olamaz mı" diyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Webcam Kullanan İnsan 4
Yetkin
- Makaleler
- 1
Streslik bir durum yok işin özünde. Evrim ağacı siyasi bir kanal değil, ancak yaptı. O adam bilim içerikleri paylaşan bir kişi, tıpkı Ruhi Çenet gibi. Oyun yayıncılarından da Jahrein de yayıncı, o yapabiliyorken Elraenn ve Rraenee gibi yayıncıların sessiz kalması ise komik. Kimse size çıkıp da sahada bizimle beraber eylem yapın demedi ki, maksat taraf belli olsunArkadaş sanırım biraz farklı bir tarafta tam anlayamadım. Evrim Ağacı için tepki göstermesi normal diyor, bunlar için "belki strese girmek istemiyor olamaz mı" diyor.![]()
Saygısızlık mı ettim?Mevzu bu, konuşmuyor olması. Benim sayemde, izleyicisi sayesinde milyonlar kazanan kişiler izleyicileri hakkı için koşuştururken sessiz kalıyorsa o adam o parayı bir daha anca rüyasında görmeli. Ne dedim, herkesin fikrine saygımız var. Sizin de bizimkine olsun, boykot ediyoruz![]()
Dediğim gibi, paylaşım yapmak zorunda değiller.Streslik bir durum yok işin özünde. Evrim ağacı siyasi bir kanal değil, ancak yaptı. O adam bilim içerikleri paylaşan bir kişi, tıpkı Ruhi Çenet gibi. Oyun yayıncılarından da Jahrein de yayıncı, o yapabiliyorken Elraenn ve Rraenee gibi yayıncıların sessiz kalması ise komik. Kimse size çıkıp da sahada bizimle beraber eylem yapın demedi ki, maksat taraf belli olsun![]()
Biz farklı bir şey demiyoruz zaten ama inatla anlamıyorsun.
Tamam adamın kazandığı para mı gözünüze battı? Olay nedir? Adamın protesto etmesi için can borcu falan mı var anlamadım, bırakın adamları. Lağım çukurunuza çekmeye çalışmayın milleti.Biz farklı bir şey demiyoruz zaten ama inatla anlamıyorsun.
Tarafını belli ettiğin için sağ ol. Şimdi bizim boykotumuza laf atmayı kes ve işine bak. O adam bizim sayemizde para kazanıyor ama zamanı gelince yanımızda olmuyor. Bizde boykot ediyoruz. Seni gram ilgilendirmez. Haydi işine.
Tarafını belli ettiğin için sağ ol. Şimdi bizim boykotumuza laf atmayı kes ve işine bak. O adam bizim sayemizde para kazanıyor ama zamanı gelince yanımızda olmuyor. Bizde boykot ediyoruz. Seni gram ilgilendirmez. Haydi işine.
Taraf falan belli etmedim. Bir insanın kazandığı para üzerinden hesap sormak doğru mu? Bir insanın bir konuda protesto yapıp yapmaması tamamen kendi tercihidir. Sessiz kalmak da bir seçimdir ve kimse zorla açıklama yapmaya mecbur değildir. İnsanları baskıyla bir taraf olmaya zorlamak, özgür iradeye aykırıdır. Siz protesto ediyorsanız edin ama başkalarının sessiz kalmasını da saygıyla karşılamalısınız.
Webcam Kullanan İnsan 4
Yetkin
- Makaleler
- 1
Günlerdir herkesin fikrine saygımız var, tepki göstermiyorsa boykot ediyoruz ve bu da bizim fikrimiz diyoruz fakat bizim fikrimize niçin saygı gösterilmiyor? Tarafınızı belli ettiğiniz için teşekkürler, şimdi gidin ve sosyal medyada eylem gönderilerini izlemeye devam edin lütfen.Tamam adamın kazandığı para mı gözünüze battı? Olay nedir? Adamın protesto etmesi için can borcu falan mı var anlamadım, bırakın adamları. Lağım çukurunuza çekmeye çalışmayın milleti.
Ne tarafı etmişim ben, kim saygı göstermemiş anlamadım? Kendi kendinize bir şeyler uyduruyorsunuz.Günlerdir herkesin fikrine saygımız var, tepki göstermiyorsa boykot ediyoruz ve bu da bizim fikrimiz diyoruz fakat bizim fikrimize niçin saygı gösterilmiyor? Tarafınızı belli ettiğiniz için teşekkürler, şimdi gidin ve sosyal medyada eylem gönderilerini izlemeye devam edin lütfen.
Sessiz kalanlara saygı duymuyoruz diyen olmadı burada. Olmuşsa da görmedim ama ben demedim. Gelip burada insanların boykotuna, terihlerine saygı duymayıp boş yapan sensin. Boykotla ilgili konu açılıyor sen gelmiş boykot edenlere laf atıyorsun. Evet destek vermeyenleri boykot ediyoruz sana ne? Sana ne? Sana ne?Siz protesto ediyorsanız edin, ama başkalarının sessiz kalmasını da saygıyla karşılamalısınız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99
-