Mevcut olaylarda hangi ünlü ne tepki verdi?

Sessiz kalanlara saygı duymuyoruz diyen olmadı burada. Olmuşsa da görmedim ama ben demedim. Gelip burada insanların boykotuna, terihlerine saygı duymayıp boş yapan sensin. Boykotla ilgili konu açılıyor sen gelmiş boykot edenlere laf atıyorsun. Evet destek vermeyenleri boykot ediyoruz sana ne? Sana ne? Sana ne?
Çocuk gibi yazmayı bırak. Boykot edenlere laf mı ettim ben?

Nerede etmişim? "Lağım çukuru" dediğim yer siyaset. Herkes siyasete bulaşmak zorunda değil.
Bu konunun siyasetle alakası yok ama bunu anlayamayacağın için hiç anlatmaya uğraşmayacağım. Madem boykot'a karşısın o zaman çık git boykot konusundan ne diye buradasın? Gelmiş boykotumuza karışıyorsun sonra saygı gösterin diyorsun. Önce sen saygı göster.

Bu konunun siyasetle alakası yok ama bunu anlayamayacağın için hiç anlatmaya uğraşmayacağım. Madem boykot'a karşısın o zaman çık git boykot konusundan ne diye buradasın? Gelmiş boykotumuza karışıyorsun sonra saygı gösterin diyorsun. Önce sen saygı göster.
Boykot edip etmemeniz umurumda değil, ona karışmıyorum. Benim söylediğim şey, insanları zorla açıklama yapmaya zorlamamanız gerektiği. Buna da karşı çıkıyorsan, kendi fikrinden başka bir şeye tahammül edemediğin anlamına gelir. Ayrıca burası açık bir platform, herkes fikrini söyleyebilir. Senin gibi düşünmek zorunda değilim ve bunun için de kimseden izin alacak değilim.

Boykot edip etmemeniz umurumda değil, ona karışmıyorum. Benim söylediğim şey, insanları zorla açıklama yapmaya zorlamamanız gerektiği.
Biz burada boykot ediyoruz diyoruz. Kimse zorla açıklama yaptırtalım demedi? Kendi kafandan bir şeyler uydurmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt