SadeceEfe 43

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba,

Ben 12'de uyuyup sabah 9'da kalkıyorum. Siz mezun senenizde nasıl yapıyordunuz? Bir de ben uyandığım gibi hemen ayılamayan ve yemek yiyemeyen biriyim (yaklaşık bir saat). Bu süreç içerisinde hemen derse oturmamam bir zarar yazar mı bana? 9'da kalkıp 11 gibi başlamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben 12'de uyuyup sabah 9'da kalkıyorum. Siz mezun senenizde nasıl yapıyordunuz? Bir de ben uyandığım gibi hemen ayılamayan ve yemek yiyemeyen biriyim (yaklaşık bir saat). Bu süreç içerisinde hemen derse oturmamam bir zarar yazar mı bana? 9'da kalkıp 11 gibi başlamayı düşünüyorum.

Gece 23:00 sabah 11:00 da uyanıyordum adamakıllı da çalışamadım zaten, 681k geldi bu sene. 2 yıllık tıbbi sekreterlik seçtim gittim özel üniversitede.

Mezun senemin ilk başında ders nasıl çalışılır bilmiyordum, 3-4 saat çalışıp geri kalan vaktimi oyun oynayarak geçiriyordum ilk başlarda. Sonrasında durumu fark edince aklıma dank etti.
12'de yatıp 7'de dershaneye kalkıyordum ki dershane bence mezun senesi şart olmalı. Konu anlatımlarına bile girmeyecek olsanız bile farklı bir ortamda çalışmak her türlü fayda sağlıyor. Zaten disiplininizi koruduğunuzda bir süre sonra telefona bakmaktan rahatsız oluyorsunuz. Boş vakitlerinizde bile ders çalışıyor , ders çalışmazsanız rahatsız oluyorsunuz ( en azından bende öyle oldu)
Ve hayır, hemen dersin başına oturmamanız zaman dışında bir şey kaybettirmez.

00'da yatıp 07'de kalkıyordum. Kahvaltı, ihtiyaçlar derken derse 09'da oturuyordum. 09'dan 14'e kadar çalışıyordum 1 saat yemek ve dinlenme molası verip 15'ten 21'e kadar devam ediyordum ve günü kapatıyordum. Kalan 3 saati de ailemle vakit geçirerek veya ARC Raiders atarak harcıyordum. Sadece pazar günleri tatil yapıp hiçbir derse bakmıyordum.

00'da yatıp 07'de kalkıyordum. Kahvaltı, ihtiyaçlar derken derse 09'da oturuyordum. 09'dan 14'e kadar çalışıyordum 1 saat yemek ve dinlenme molası verip 15'ten 21'e kadar devam ediyordum ve günü kapatıyordum. Kalan 3 saati de ailemle vakit geçirerek veya ARC Raiders atarak harcıyordum. Sadece pazar günleri tatil yapıp hiçbir derse bakmıyordum.
Hocam ben de böyle yapacağım, sağ olun bilgiler için.