Arkadaşlar merhaba, ilk mezun senem. Daha önce hiç ders çalışmamıştım, mat temelim zayıftı açıkçası. Okul hayatımda hep orta başarılı bir öğrenciydim. Neyse, 12 bitince 3 ay çalıştım, sonra 14 Eylül'den itibaren işten çıktım. Planlıydı hani; 3 ay çalışıp çıkacaktım. Ondan sonra YKS'ye sayısaldan hazırlık yapacaktım. Hedefim sayısalda 100-150k gelirse direkt hemşirelik yazmaktı. Neyse, ilk 2 hafta koç araştırıyordum; sonra koç tuttum. Baktım boş, ilk görüşmeden sonra iptal ettim, dedim tek başıma çalışırım. Neyse, ben mükemmeliyetçi olduğum için YKS için epey araştırma yaptım. Program, kaynak, kanallar… YouTube’dan hazırlanacaktım evde. Neyse, kitapları 3. hafta aldım, planı yaptım, çalışmaya başladım fakat ben çalışırken 1-2 gün çalışıyordum; sarkıyordu, bırakıyordum. 15 günlük kampı 2 ayda bitirebildim. Bu böyle böyle geçti de geçti. Sürekli kendime işe yaramayan plan program yapıyordum. Şimdi daha yeni yeni sistemi oturttum, temel matematiğimi kuvvetlendirdim. Şimdi artık komple TYT’ye geçmem gerekiyor fakat bende ki sorun şu: Ben masaya geçiyorum, çalışamıyorum. Çalışırken aklıma sürekli farklı şeyler geliyor, yetişmez korkusu da var. Huzursuzluk oluyor içimde ve bazen hayatı sorguluyorum; daha doğrusu çoğunlukla. Abi, motivasyon için o video bu video izliyorum ama olmuyor. Yani potansiyelimin olduğunu biliyorum ama hiçbir şey yapmıyorum. Ders için günde 9 saat, yani 50 dk ders 10 dk mola olacak şekilde 9 kez etütlüyorum işte; ama gel görün ki yapamıyorum abi. Ne motivasyon var, ne bir kıvılcım. Şöyle söyleyeyim: Sürekli evdeyim, oyun bağımlılığım yok. Instagram, Twitter’a da çok bakmıyorum sırf odağım dağılmasın diye ama yok, yapamıyorum. Günler akıp gidiyor. Ne yapayım, akıl verin Allahınızı severseniz.
Son düzenleyen: Moderatör: