Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
CCleaner ile sistem temizlemesi yaptıktan sonra bu sorun oluşmaya başladı. Site normal şekilde çalışıyor, ta ki o sitede ufak pencere açan bölüme tıklayana kadar. Bölümde hesap geçmişim göstermesi için ufak bi pencere aynı sekme içerisinde çıkması gerekirken ekran tamamen boş gözüküyor.

Denediğim çözümler;

1 - Edge Reset
2 - Cookie and Catche temizleme
3 - Uygulamalardan onarma

Son düzenleyen: Moderatör:
CCleaner ile sistem temizlemesi yaptıktan sonra bu sorun oluşmaya başladı. Site normal şekilde çalışıyor, ta ki o sitede ufak pencere açan bölüme tıklayana kadar. Bölümde hesap geçmişim göstermesi için ufak bi pencere aynı sekme içerisinde çıkması gerekirken ekran tamamen boş gözüküyor.

Denediğim çözümler;

1 - Edge Reset
2 - Cookie and Catche temizleme
3 - Uygulamalardan onarma
CCleaner gerekli bir program değildir ve PC için zararlıdır. Kayıt defterini, Program dosyalarını, Windows'un düzgün çalışmasını bozar vs. Temizlik için, Windows'un kendi içindeki "Disk Temizleme" aracı yeterlidir. Soruna gelirsek, reset çare olmadıysa EDGE'yi kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin.

İlk önce "CCleaner" den kurtulun. Sonra Edge tekrar yükleyin. Düzelecektir.

CCleaner'ı sildim evet sorundan sonra. Edge az önce cmd komutları ile silmek istedim siler silmez anında Edge geri geldi ilkbaşlangıç ekranı ile fakat bütün ayarlarım duruyordu aynı şekilde pek bir şey anlamadım.

Verdiğim linkten katılımsız Edge indir kurmadan önce Defender'ı kapat çünkü katılımsızları virüs olarak algılıyor. Sorun olmaz.
Edge'in tüm kalıntılarını ayarlarını sıfırlar ve yeniden kurar. Umarım çözer sorununu.
Kod:
https://pixeldrain.com/u/uw7aTNEx

Kayıt defterine zarar vermiş gibi görünüyor. Şu kodu bi deneyin.
[I][B]DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth[/B][/I]

Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 10.0.22621.2792

Image Version: 10.0.22631.3085

No component store corruption detected.
The operation completed successfully.

Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamar ve Özellikler>Edge>Yönet>Edge'yi düzelt,tamir et gibi bir şey çıkması lazım.

Bunu denedim fakat değişen bir şey olmadı.

Verdiğim linkten katılımsız Edge indir kurmadan önce Defender'ı kapat çünkü katılımsızları virüs olarak algılıyor. Sorun olmaz.
Edge'in tüm kalıntılarını ayarlarını sıfırlar ve yeniden kurar. Umarım çözer sorununu.
Kod:
https://pixeldrain.com/u/uw7aTNEx

Bahsettiğiniz gibi temiz bir kurulum yaptı ama problem devam ediyor.

Son düzenleme:
Son düzenleme: