Detaylar
Kim cevapladı?4 sekme 1 GB kullanıyorArka planda tüketim 1 veya 2 yenilik öncesi böyle değildi. Gelen güncellemeyi hesapsız getirdiler gibi. Ben de uyuz oldum şu duruma. Tek sekme 400-500MB ulaştı. Eskiden 300 MB altındaydı.
Reend
Başarılı
Karman çorman bir arayüz ile gelmesi, hayvani gibi telemetri barındırması ve kapatsan bile arka planda çalışması. Bunlar kullanmamam için sebepler. Onun yerine LibreWolf kullanıyorum.GPU hızlandırma çok yanlış çalışıyor ve arada ekrana glitch atıyor, araştırdığım zaman bunu yaşayan başkaları da var mış. Arka planda çok fazla RAM tüketiyor ve ben arka planda çalıştırmasam bile gidip baktığım zaman her türlü hizmetlerinin arka planda çalıştığını görüyorum. Varsayılan olarak saçma şeylerle ve izinlerle gelmesini zaten söylemiyorum.
Bellek kullanımı yetmezmiş gibi kasıp donmalar da başladı. Bu sorunu dün akşam yaşamaya başladım...
Edge son iki güncellemesine kadar iyi iken şu an her açıdan oldukça sapıtmış durumda. Chrome'a döndüm rahatladım.
Her ne kadar sömürse de Edge'ciyiz.Edge'i iyi bulan bir tek ben olamam değil mi? Sırf Copilot ve Drop için bile kullanılır.
- Makaleler
- 1
Valla ben de öyle yapıyorum.Ben de Windows kullandığım için kendi yazılımı diye Edge kullanıyorum. Benim gibi takıntılı değilseniz Firefox öneririm.
Ortam oynatıcısına kadar hep kendi yazılımını kullanırdım. Sonunda dayanamayıp GOM'a döndüm.
Ama GOM'a da geçmedim ben.
RoaringLion
Üstün
Açıkçası bana gına geldi. Sağ sol yön tuşlarıyla ileri geri saramamak bir kenara, alttaki ileri geri sarma çubuğunun etrafındaki bölgeye tıklamakla çubuğun aşağı yukarı hareket etmesi beni deli etti. Bastım 15 doları çektim lisansı rahatladım. Şu an 9 dolara satılıyor galiba. Kaçırmayın derim.Valla ben de öyle yapıyorum.
Ama GOM'a da geçmedim ben.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-