Detaylar
Kim cevapladı?Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
31 yıllık bilgisayar mühendisliği deneyimine sahip bir adam için de "kendine yazık etmiş" demek... Bilemiyorum. Keşke insanlar yalnızca yeterli bilgi ve tecrübeye sahip oldukları alanda konuşsalar.Bu adamı takip ediyordum bir ara. Kendine yazık etmiş. MacBook ne yahu?
Burada kimsenin Aydın Köksal olmadığını varsayarsak teknik bilgimizin bu tercihi eleştirmek için yeterli olmadığını rahatlıkla görebiliriz.
Son düzenleme:
The Shorekeeper
Üstün
Burada kimsenin Aydın Köksal olmadığını varsayarsak teknik bilgimizin bu tercihi eleştirmek için yeterli olmadığını rahatlıkla görebiliriz.
macOS'in kötü bir işletim sistemi olduğunu bilmek için teknik bilgiye çok da ihtiyaç yok sanki
MacOS'in kötü bir işletim sistemi olduğunu bilmek için teknik bilgiye çok da ihtiyaç yok sanki![]()
Kötü mü? Windows'tan 10 kat daha iyi bir işletim sistemi ama Microsoft sağ olsun önünü kesiyor. macOS video oyun konusunu da çözerse Windows kullanmak için bir sebep kalmaz oyun harici Windows'tan çok daha iyi bir işletim sistemi tek eksik video oyunu onu da çözerlerse piyasayı silip süpürür. Windows stabil değil çöküyor habire hatalar çıkıyor güvenlik konusun da kötüler oyun konusunda da kötüler adamların markalaşması dışın da iyi yaptıkları hiç bir şey yok markalaştıkları için her şeye erişiyorsun onun dışın da bir artısı yok.
Son düzenleme:
Füze atsan daha düşük etki yapardı. macOS gerçekten çok kötü bir işletim sistemi.macOS'in kötü bir işletim sistemi olduğunu bilmek için teknik bilgiye çok da ihtiyaç yok sanki![]()
The Shorekeeper
Üstün
Kötü mü? Windows'tan 10 kat daha iyi bir işletim sistemi ama Microsoft sağ olsun önünü kesiyor. macOS video oyun konusunu da çözerse Windows kullanmak için bir sebep kalmaz oyun harici Windows'tan çok daha iyi bir işletim sistemi tek eksik video oyunu onu da çözerlerse piyasayı silip süpürür. Windows stabil değil çöküyor ha bire hatalar çıkıyor güvenlik konusun da kötüler oyun konusunda da kötüler adamların markalaşması dışın da iyi yaptıkları hiçbir şey yok markalaştıkları için her şeye erişiyorsun onun dışın da bir artısı yok.
Windows'tan 10 kat daha mı iyi? En basitinden işlevsellik, uygulama desteği gibi konularda direkt sınıfta kalıyor. Bu kadar Apple fanı olmanın bir yararı olduğunu düşünmüyorum. Gerçeklerle yüzleşmek lazım biraz.
Tek derdimizin oyun olduğu da nereden çıktı? Oyun harici diğer konularda da rezalet bir durumda macOS. Nesini beğeniyorsunuz?
Güvenlik konusunda Windows kötü katılıyorum. macOS'in de ondan aşağı kalır bir yanı yok
Unpatchable vulnerability in Apple chip leaks secret encryption keys
Fixing newly discovered side channel will likely take a major toll on performance.
arstechnica.com
Windows da iyi değil evet, ancak macOS'in yanında daha kullanılabilir bir işletim sistemi. Bana kalırsa bu ikisi de değil, direkt Linux kullanılmalı ancak şu an konumuz bu değil.
Son düzenleme:
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Yaratıcılık ve işlevsellik açısından gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Size göre kötü olabilir; bunu saygıyla karşılarım. Sonuç olarak iyi ve kötü soyut kavramlar. Bu arada ben de Windows kullanıyorum: Windows kullanan herkesin macOS düşmanı olması gerekmiyor.macOS'in kötü bir işletim sistemi olduğunu bilmek için teknik bilgiye çok da ihtiyaç yok sanki![]()
Nadir istisnaları göstererek macOS'u kötülüyorsunuz. Hiçbir işletim sisteminin tamamen güvenli olması mümkün değildir. Buradaki insanlar Apple "fanı" değil de, siz düşmanı olmayasınız?Güvenlik konusunda Windows kötü katılıyorum. macOS'in de ondan aşağı kalır bir yanı yok
![]()
Fixing newly discovered side channel will likely take a major toll on performance.arstechnica.com
The Shorekeeper
Üstün
Hiçbir işletim sisteminin tamamen güvenli olması mümkün değildir.
Aksi bir şey söylemedim zaten.
Bu arada ben de Windows kullanıyorum: Windows kullanan herkesin macOS düşmanı olması gerekmiyor.
Göz önünde olan şeyleri dile getirmek düşmanlık sayılıyorsa, kesinlikle listenin başına beni düşman olarak yerleştirebilirsiniz.
Windows'tan 10 kat daha mı iyi? En basitinden işlevsellik, uygulama desteği gibi konularda direkt sınıfta kalıyor. Bu kadar Apple fanı olmanın bir yararı olduğunu düşünmüyorum. Gerçeklerle yüzleşmek lazım biraz.
Tek derdimizin oyun olduğu da nereden çıktı? Oyun harici diğer konularda da rezalet bir durumda macOS. Nesini beğeniyorsunuz?
Güvenlik konusunda Windows kötü katılıyorum. MacOS'in de ondan aşağı kalır bir yanı yok
![]()
Fixing newly discovered side channel will likely take a major toll on performance.arstechnica.com
Windows da iyi değil evet, ancak MacOS'in yanında daha kullanılabilir bir işletim sistemi. Bana kalırsa bu ikisi de değil, direkt Linux kullanılmalı ancak şu an konumuz bu değil.
Apple fanı falan değilim macOS güvenlik konusun da stabilite ve hız konusun da daha iyi en azından ha bire çıkan hatalar olmuyor değişik değişik FPS düşmeleri olmuyor saçma saçma mavi ekran gibi her güncelleme de düşen hız gibi sorunlar olmuyor Windows'un her şeye erişimi olması dışın da hiçbir şeyi iyi değil Linux bile Windows'tan daha iyi ama rakip olamaz MacOS'un tek kötü yani çok uygulamaya erişim yok ve oyun konusun da kötü ayrıca Linux diyorsun Windows istese Linux'u satın alır tek rakip olabilecek macOS onlar da oyun ve çok uygulamaya erişim konusuna uğraşmıyor uğraşsalar Windows'a en büyük rakip olur.