Birkaç hafta önce bana da olmuştu. Kusma yoktu ama kusasım vardı. Acile gittim probiyotik yazdılar. Birkaç gün etkisini görmedim. Sağlık ocağına gittim, bu aralar herkeste var bu durum demişti. İlaç yazdı birkaç güne durumum iyileşti.

Doktora görün.

Birkaç hafta önce bana da olmuştu. Kusma yoktu ama kusasım vardı. Acile gittim probiyotik yazdılar. Birkaç gün etkisini görmedim. Sağlık ocağına gittim, bu aralar herkeste var bu durum demişti. İlaç yazdı birkaç güne durumum iyileşti.

Doktora görün.

İşte benim de kusasım vardı. Biraz zorlayınca kusuyordum. Burnumdan su geldi abi ya bu kadar da olmaz.

Dondurma markasını da söyleyim Dondurmacı Amcaydı 😀 aynen salgın da olabilir annem de aynı şeyi yaşıyor şu an. Abi ishal nasıl bulaşıcı olabilir ya? Vallahi evden çıkmamak lazım. Su içtikçe iyi olmam gerekirken daha beter oluyorum.

Randevular da son 4-5 yıldır doğru dürüst alınamıyor ki. Muz cumhuriyeti.

Sağlık Ocağına gitmeniz daha iyi olur. Ben hastaneyle uğraşmak yerine oraya gidiyorum hasta olduğum zaman, işim direkt görülüyor. Hastanedeki de aynı doktor Sağlık Ocağındaki de.

Ben de 5-6 gün önce köfteci yusuftan burger söylemiştim, onun köfteleri sanki pişmemiş gibi gelmişti ama yine de yedim. Yediğim günün akşamında ben de hasta oldum. Gece yatamadım, normalin 3 katı falan terliyordum ve çok fazla karın ağrısı vardı. Karınca kadar bir şey yesem bile kusar gibi oluyordum o gece. Yediğimiz şeylere dikkat etmemiz lazım.

Bende yaklasik 5 gundur benzer rahatsizliktan muzdaribim, bende alkol zehirlenmesi sonrasi yasandigi icin ust uste yorulmus bunyeye denk geldi.
Tavsiyem eczaneden reflor al ishale felaket iyi geliyor.
Onun harici yapabilecegin bol bol su icip istirahat etmek.

Benzer durumu yakın zamanda yaşadım, sürekli kusuyordum ve ishaldim. Acilde serum verdiler ama düzelmedi durumum.

Muhtemelen gıda zehirlenmesi geçirdim, son zamanlarda gıdalardan kaynaklı sıkıntılar artmaya başladı, gıda mıdır mikrop mudur bilemem ama hayra alamet değil.

Doktora görünmenizi öneririm.
Bol su içip haşlanmış patates, leblebi gibi gıdalar tüket.

Hocam salgın var. Babamda da aynı semptomlar var, bir arkadaşımda da var. Babam hastanede çalışıyor, gittiğinde söylemişler salgın var diye. Hiç yiyip içecek durumda değilsen serum bağlıyorlarmış yoksa antibiyotik yazıyorlar. Geçmiş olsun.