Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, mide ilaçların yan etkisi olarak mide bulantısı yazıyor bunun amacı mideyi korumak değil mi? Neden mide bulandırıyor yardımcı olacak var mı?
Arkadaşlar, mide ilaçların yan etkisi olarak mide bulantısı yazıyor bunun amacı mideyi korumak değil mi? Neden mide bulandırıyor yardımcı olacak var mı?
Valla hocam psikiyatri hapları içerken doktorum arada mide ilacı içmemi istedi ama içince benim mide mi ekstra bulandırıyor o yüzden dedim.Genelde asit üretimi azaltarak çalışıyor mide koruyucular. Bazı kişileri o kadar asit kesmiyordur. Yutma muhabbeti de vardır. Bazı ilaçların aç karna alınmasında hiçbir sorun yokken eczacılar tok karnı alın der. Prospektüste ise aç veya tok der. Tok denmesinin sebebi aç karnına bazı kişileri rahatsız etmesi.
Vallahi hocam psikiyatri hapları içerken doktorum arada mide ilacı içmemi istedi ama içince benim mide mi ekstra bulandırıyor o yüzden dedim.
4 yıldır kullanıyorum psikiyatri ilaçlarını.Yeni içmeye başladıysan belki yapar diye veriyorlar bu ilaçları. Psikolojik ilaçların çoğunda yan etkilerde mide bulantısı, uyku hali, baş dönmesi vardır genelde kutuların üzerinde araç kullanmayın tarzında bir ibare bulunur.
Prospektüste yazan yan etkiller genellikle oldukça nadirdir, mide koruyucular da çoğunlukla "yanmaya" karşı kullanılıyor. Bulantı o kadar çelişkili değil.Arkadaşlar, mide ilaçların yan etkisi olarak mide bulantısı yazıyor bunun amacı mideyi korumak değil mi? Neden mide bulandırıyor yardımcı olacak var mı?