All the mods'u modlara aşırı hakim değilsen önermem. Cidden ismi gibi çünkü olmayan mod yok. Aşırı teknik ve karışık. Better Minecraft mod işlerine yeni yeni girenler için en iyisi. Hem aşırı karışık değil, biraz uğraşarak anlayabilirsin hem oyunun yapısını bozmadan fazla yenilik getiriyor.

https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/better-mc-forge-bmc4

All the mods'u modlara aşırı hakim değilsen önermem. Cidden ismi gibi çünkü olmayan mod yok. Aşırı teknik ve karışık. Better Minecraft mod işlerine yeni yeni girenler için en iyisi. Hem aşırı karışık değil, biraz uğraşarak anlayabilirsin hem oyunun yapısını bozmadan fazla yenilik getiriyor.

https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/better-mc-forge-bmc4
Modu yükledim ama şöyle bir uyarıyla karşılaştım. 12 GB RAM ile devam etsem sorun olur mu?

Bir de texture pack olarak modunkini değil de oyunun kendi packini kullansam modlarda sıkıntı çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• 1721136137981.webp
    1721136137981.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 114
Modu yükledim ama şöyle bir uyarıyla karşılaştım. 12 GB RAM ile devam etsem sorun olur mu?
Zamanında bu modu arkadaşımla azıcık irdelemiştik. Şöyle diyeyim, sunucunun 4GB RAM'i varken modu çalıştıramamıştık bile. Gerçekten ağır bir paket, içinde tonla içerik var.

Sunucuyu 8GB RAM'e yükseltip oynasak da oyunun ömrü bizim için 4 gün oldu. Çünkü bu kadar fazla içerik içerisinde boğulmuştuk.

Ha eğer istediğiniz şey buysa, güzel mod olduğunu söyleyebilirim.

Zamanında bu modu arkadaşımla azıcık irdelemiştik. Şöyle diyeyim, sunucunun 4GB RAM'i varken modu çalıştıramamıştık bile. Gerçekten ağır bir paket, içinde tonla içerik var.

Sunucuyu 8GB RAM'e yükseltip oynasak da oyunun ömrü bizim için 4 gün oldu. Çünkü bu kadar fazla içerik içerisinde boğulmuştuk.

Ha eğer istediğiniz şey buysa, güzel mod olduğunu söyleyebilirim.
Peki oyunun kendi texture packini kullansam modlarda sıkıntı çıkarır mı?

Dediğinizi sanırım anladım. Ağaç kırarken yaprakların dokusu bozuldu.

Dosya Ekleri

• 1721136796703.webp
    1721136796703.webp
    48 KB · Görüntüleme: 108