Leaxy
Uzman
server.properties dosyasından online-mode= değerini false yapın.Onu yaptım az önce girdim sonra bir daha giremedim sunucu açılıyor ama sunucuya giremiyorum bu arada hamachi kullanıyorum.server.propertiesdosyasındanonline-mode=değerinifalseyapın.
Onu yaptım az önce girdim sonra bir daha giremedim sunucu açılıyor ama sunucuya giremiyorum bu arada Hamachi kullanıyorum.
Onunla kesin oluyor mu? Bir de sanal kart girsem olur mu?Hamachi çok uğraştırıyor üstelik 5 kişi sınırı var, 5 kişiden fazla girmek mükün ama uğraşmaya değmez ngrok kullanın.
Yalnız TCP açmak için banka kartı zorunluluğu -botları engellemek için sadece para çekmiyor- istiyorlar.
Ben kayıt oldum direk tokeni verdi ama olmuyor nasıl kart doğruluyucam hocam?Hamachi çok uğraştırıyor üstelik 5 kişi sınırı var, 5 kişiden fazla girmek mükün ama uğraşmaya değmez ngrok kullanın.
Yalnız TCP açmak için banka kartı zorunluluğu -botları engellemek için sadece para çekmiyor- istiyorlar.
Debit kart yani banka kartı kullanmanız lazım, papara nays ininal vb. kartlar geçmiyor malesef.
Debit kart yani banka kartı kullanmanız lazım, Papara Nays ininal vb. kartlar geçmiyor maalesef.
Hocam size nereden ulaşabilirim?Şimdi sunucuyu nasıl başlatiyorsun? Bana tam ekran görüntüsü lazim. Mesela CMD'yi acip CMD kullanarak Java -jar nukkit. Jar gibi mi çalıştırıyorsun yoksa farkli yöntemlerde mi? Bilmem gerek.
Kusra bakmayın foruma çok giremiyorum bu sıralar, internetten kurulum videoları var ordan bakabilirsiniz.Peki kartı nereden gireceğim? Buradan girdim kart bilgilerini ininalı kabul etti.
Hocam size nereden ulaşabilirim?