Astro fotoğraf için indireceğim, bir özelliği var mış. Tam hatırlamıyorum, kurunca detaylıca araştırırım onu.Denedim onu, durduruldu diyor. Bana sorarsanız MIUI kamera kurmayın. Ben hangi sürüm olursa olsun, GCam ile daha iyi sonuçlar aldım.
Detaylar
Kim cevapladı?Birden fazla yöntem var magisk modülleri artık sisteme uyumsuzluk getiriyor benim tercihim gcam olurdu.MIUI stok kamera uygulamasını custom ROM'da nasıl yüklerim? Aklıma gelen ilk çözüm, APK dosyasını elde etmek.
GitHub - h1toru/ANXCameraT: ANXCamera Magisk module for Android 12-14
ANXCamera Magisk module for Android 12-14. Contribute to h1toru/ANXCameraT development by creating an account on GitHub.
GCAM pro mode desteği yok.Birden fazla yöntem var magisk modülleri artık sisteme uyumsuzluk getiriyor benim tercihim gcam olurdu.
Anx kamera işinizi görür.![]()
GitHub - h1toru/ANXCameraT: ANXCamera Magisk module for Android 12-14
ANXCamera Magisk module for Android 12-14. Contribute to h1toru/ANXCameraT development by creating an account on GitHub.github.com
@4284 Camera FV-5 satın alın, 8,98 TL'ydi. Orijinal kamera yerine en iyisi bu olacaktır.
O zaman bunu deneyin:
MiuiCamera [Magisk Module]
MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well.
www.pling.com
Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam.O zaman bunu deneyin:
Fakat dikkatli olun bootlop olabilir.![]()
MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well.www.pling.com
Aynı kaliteye sahipse sorun değil.Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam.
FV-5 güzelmiş satın aldım hemen.Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam.
Güzel kamera. Ben kullanıyordum, iyiydi. İşleme kalitesine pek bakma sen, astro için çiğ fotoğraf lazım zaten. Amaç detaylı ayarlamalar yapabilmek zaten. Light değil de tam sürümü 9 liraya al indir, dene.
BootLoop ne oluyordu? Tam olarak bildiğim kadarıyla kurtarmak mümkündü. Stok ROM atarak falan, öyleyse sorun değil, uğraşırım aslında.O zaman bunu deneyin:
Fakat dikkatli olun bootlop olabilir.![]()
MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well.www.pling.com
Evet evet, güzel kameradır. Pro moda ihtiyaç varsa FV-5 kullanmak en iyisi olacaktır. Detaylı bir yazılımı var.
Yeni konular
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99