Detaylar
Kim cevapladı?Surface Area 52
Üstün
- Makaleler
- 3
- Makaleler
- 9
Magisk modülleri olacak bunlar için.
Magisk ile root attıktan sonra ANX kurmanız gerekiyor.MIUI stok kamera uygulamasını custom ROM'da nasıl yüklerim? Aklıma gelen ilk çözüm, APK dosyasını elde etmek.
ANX dışı başka modül lazım mı? Bir de ya PixelExperience ya da LineageOS'de kullanacağım. LineageOS'de sürüm farkı var, bir şey olur mu? Yüksek ihtimalle Pixel geçerim çünkü LineageOS'de uygulama izinleriyle ilgili sorunlar yaşıyorum. Az önce indirdiğim bir uygulamada dosyalara erişim izni veremedim, mesela.
ANX Gcam için değil miydi?
Desteklenen cihazlarda göstermiyor genede olur mu?
ANX MIUI kamera uygulamasını yüklüyor, ben Pixel Experience ile kullanmıştım Xiaomi telefon kullandığım zaman.ANX dışı başka modül lazım mı? Bir de ya PixelExperience ya da LineageOS'de kullanacağım. LineageOS'de sürüm farkı var, bir şey olur mu? Yüksek ihtimalle Pixel geçerim çünkü LineageOS'de uygulama izinleriyle ilgili sorunlar yaşıyorum. Az önce indirdiğim bir uygulamada dosyalara erişim izni veremedim, mesela.
Her modelle uyumlu mu?ANX MIUI kamera uygulamasını yüklüyor, ben Pixel Experience ile kullanmıştım Xiaomi telefon kullandığım zaman.
Xiaomi Redmi Note 10S benim cihazım.
O konuyu hatırlamıyorum.Her modelle uyumlu mu?
Xiaomi Redmi Note 10S benim cihazım.
Peki APK dosyasını alıp bunu Magisk uyumlu hale getirip kurmak mümkün mü?
Denedim onu, durduruldu diyor. Bana sorarsanız MIUI kamera kurmayın. Ben hangi sürüm olursa olsun, GCam ile daha iyi sonuçlar aldım.Peki APK dosyasını alıp bunu Magisk uyumlu hale getirip kurmak mümkün mü?
Yeni konular
-
-
Gıda Züber ürünlerinde 1.500 TL ve üzerine 500 TL indirim!
- Caner Uncu
-
-
-
3.000 TL bütçede Seagate BarraCuda için USB dönüştürücü tavsiyesi
- PoseidonWhisper
-
-