KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 25 Haziran 2024 #11 guneralp dedi: Denedim onu, durduruldu diyor. Bana sorarsanız MIUI kamera kurmayın. Ben hangi sürüm olursa olsun, GCam ile daha iyi sonuçlar aldım. Genişletmek için tıkla... Astro fotoğraf için indireceğim, bir özelliği var mış. Tam hatırlamıyorum, kurunca detaylıca araştırırım onu.
guneralp dedi: Denedim onu, durduruldu diyor. Bana sorarsanız MIUI kamera kurmayın. Ben hangi sürüm olursa olsun, GCam ile daha iyi sonuçlar aldım. Genişletmek için tıkla... Astro fotoğraf için indireceğim, bir özelliği var mış. Tam hatırlamıyorum, kurunca detaylıca araştırırım onu.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.783 Yer Türkiye 25 Haziran 2024 #12 4284 dedi: MIUI stok kamera uygulamasını custom ROM'da nasıl yüklerim? Aklıma gelen ilk çözüm, APK dosyasını elde etmek. Genişletmek için tıkla... Birden fazla yöntem var magisk modülleri artık sisteme uyumsuzluk getiriyor benim tercihim gcam olurdu. GitHub - h1toru/ANXCameraT: ANXCamera Magisk module for Android 12-14 ANXCamera Magisk module for Android 12-14. Contribute to h1toru/ANXCameraT development by creating an account on GitHub. github.com Anx kamera işinizi görür.
4284 dedi: MIUI stok kamera uygulamasını custom ROM'da nasıl yüklerim? Aklıma gelen ilk çözüm, APK dosyasını elde etmek. Genişletmek için tıkla... Birden fazla yöntem var magisk modülleri artık sisteme uyumsuzluk getiriyor benim tercihim gcam olurdu. GitHub - h1toru/ANXCameraT: ANXCamera Magisk module for Android 12-14 ANXCamera Magisk module for Android 12-14. Contribute to h1toru/ANXCameraT development by creating an account on GitHub. github.com Anx kamera işinizi görür.
DarthGorsoy 70 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.410 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.176 Yer TR 25 Haziran 2024 #13 Sxinar dedi: Birden fazla yöntem var magisk modülleri artık sisteme uyumsuzluk getiriyor benim tercihim gcam olurdu. GitHub - h1toru/ANXCameraT: ANXCamera Magisk module for Android 12-14 ANXCamera Magisk module for Android 12-14. Contribute to h1toru/ANXCameraT development by creating an account on GitHub. github.com Anx kamera işinizi görür. Genişletmek için tıkla... GCAM pro mode desteği yok. @4284 Camera FV-5 satın alın, 8,98 TL'ydi. Orijinal kamera yerine en iyisi bu olacaktır.
Sxinar dedi: Birden fazla yöntem var magisk modülleri artık sisteme uyumsuzluk getiriyor benim tercihim gcam olurdu. GitHub - h1toru/ANXCameraT: ANXCamera Magisk module for Android 12-14 ANXCamera Magisk module for Android 12-14. Contribute to h1toru/ANXCameraT development by creating an account on GitHub. github.com Anx kamera işinizi görür. Genişletmek için tıkla... GCAM pro mode desteği yok. @4284 Camera FV-5 satın alın, 8,98 TL'ydi. Orijinal kamera yerine en iyisi bu olacaktır.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.783 Yer Türkiye 25 Haziran 2024 #14 DarthGorsoy dedi: GCAM pro mode desteği yok. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu deneyin: MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com Fakat dikkatli olun bootlop olabilir.
DarthGorsoy dedi: GCAM pro mode desteği yok. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu deneyin: MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com Fakat dikkatli olun bootlop olabilir.
DarthGorsoy 70 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.410 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.176 Yer TR 25 Haziran 2024 #15 Sxinar dedi: O zaman bunu deneyin: MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com Fakat dikkatli olun bootlop olabilir. Genişletmek için tıkla... Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam.
Sxinar dedi: O zaman bunu deneyin: MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com Fakat dikkatli olun bootlop olabilir. Genişletmek için tıkla... Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 25 Haziran 2024 #16 DarthGorsoy dedi: Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı kaliteye sahipse sorun değil.
DarthGorsoy dedi: Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı kaliteye sahipse sorun değil.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.783 Yer Türkiye 25 Haziran 2024 #17 DarthGorsoy dedi: Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... FV-5 güzelmiş satın aldım hemen.
DarthGorsoy dedi: Direkt FV-5 önerdim ben. Bunlarla uğraşmasına pek gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... FV-5 güzelmiş satın aldım hemen.
DarthGorsoy 70 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.410 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.176 Yer TR 25 Haziran 2024 #18 4284 dedi: Aynı kaliteye sahipse sorun değil. Genişletmek için tıkla... Güzel kamera. Ben kullanıyordum, iyiydi. İşleme kalitesine pek bakma sen, astro için çiğ fotoğraf lazım zaten. Amaç detaylı ayarlamalar yapabilmek zaten. Light değil de tam sürümü 9 liraya al indir, dene.
4284 dedi: Aynı kaliteye sahipse sorun değil. Genişletmek için tıkla... Güzel kamera. Ben kullanıyordum, iyiydi. İşleme kalitesine pek bakma sen, astro için çiğ fotoğraf lazım zaten. Amaç detaylı ayarlamalar yapabilmek zaten. Light değil de tam sürümü 9 liraya al indir, dene.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 25 Haziran 2024 #19 Sxinar dedi: O zaman bunu deneyin: MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com Fakat dikkatli olun bootlop olabilir. Genişletmek için tıkla... BootLoop ne oluyordu? Tam olarak bildiğim kadarıyla kurtarmak mümkündü. Stok ROM atarak falan, öyleyse sorun değil, uğraşırım aslında.
Sxinar dedi: O zaman bunu deneyin: MiuiCamera [Magisk Module] MiuiCamera for AOSP A11,A12 and A13 Custom ROMs, properly tested on miatoll devices but may work on other devices as well. www.pling.com Fakat dikkatli olun bootlop olabilir. Genişletmek için tıkla... BootLoop ne oluyordu? Tam olarak bildiğim kadarıyla kurtarmak mümkündü. Stok ROM atarak falan, öyleyse sorun değil, uğraşırım aslında.
DarthGorsoy 70 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.410 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.176 Yer TR 25 Haziran 2024 #20 Sxinar dedi: FV-5 güzelmiş satın aldım hemen. Genişletmek için tıkla... Evet evet, güzel kameradır. Pro moda ihtiyaç varsa FV-5 kullanmak en iyisi olacaktır. Detaylı bir yazılımı var.
Sxinar dedi: FV-5 güzelmiş satın aldım hemen. Genişletmek için tıkla... Evet evet, güzel kameradır. Pro moda ihtiyaç varsa FV-5 kullanmak en iyisi olacaktır. Detaylı bir yazılımı var.