MIUI stok kamera uygulamasını custom ROM'da nasıl yüklerim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 772
Güzel kamera. Ben kullanıyordum, iyiydi. İşleme kalitesine pek bakma sen, astro için çiğ fotoğraf lazım zaten. Amaç detaylı ayarlamalar yapabilmek zaten. Light değil de tam sürümü 9 liraya al indir, dene.
Parası önemli değil en iyisi hangisidir peki?

Tek rom sorunu kaldı. LineageOS kafa ağrıtıyor, uygulama izin verme sorunu yaşatıyor. Bunun çözebilirsem güzel olacak gibi.

Parası önemli değil en iyisi hangisidir peki?

Tek rom sorunu kaldı. LineageOS kafa ağrıtıyor, uygulama izin verme sorunu yaşatıyor. Bunun çözebilirsem güzel olacak gibi.
Hocam farklı bir Roma geçmeyi düşünürseniz crdroid öneririm 10S için eski telefonumdur kendisi.

LineageOS'ta sanırım keyfi izin verme durumu yok gibi, en azından ben bulamadım. Onda durum nasıl?
Hocam taban olarak lineageOS kullanıyor zaten fakat ben kullandığım zaman izin verebiliyordum.
Eğer o da olmazsa app permission uygulamaları f droid üzerinde var.

Hocam taban olarak lineageOS kullanıyor zaten fakat ben kullandığım zaman izin verebiliyordum.
Eğer o da olmazsa app permission uygulamaları f droid üzerinde var.
Sağlam güzel bir tane var mı bildiğin?

Hocam S23 FE'de iki kamerada da uzun pozlamaya izin vermiyor, bir deneyin siz en iyisi. Redmi Note 9S'de sorun yaşamamıştım.
Hocam eğer stok kamera daha iyiyse HyperOS geçebilirim? Bu kameralarda güzeldir ama stok kamera daha iyi demiştiniz.

Google sağolsun uğraş dur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…