MehmetBey

Yetkin
Arkadaşlar iyi akşamlar, modem güncelleniyormuş bugün öğrendim. Nasıl güncellerim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem güncellemenin temel olarak iki yöntemi vardır:
  • Üretici sitesinden
  • Varsa üçüncü parti Firmware ile (OpenWRT, DD-WRT, Merlin vb.)
Modem modelinize bağlı olarak üretici bir güncelleme vermiş ise sitesinden indirip güncelleyebilirsiniz.

Bazı modemler -ki bunlar genelde DOCSIS olur- servis sağlayıcı tarafından uzaktan güncellenir. Bu durumda son kullanıcının modem yazılımı güncelleme seçeneği yoktur.

Technopat'ta sizin modem ile ilgili 2023 senesinin başında bir yazılım paylaşılmış. İşinize yarayabilir. Zira modeminize uygun yazılımı kendi sitesinde ve internette bulamadım. Üstat @Recep Baltaş'ın farklı bir önerisi vardır belki.

Son düzenleme:
Technopat'ta sizin modem ile ilgili 2023 senesinin başında bir yazılım paylaşılmış. İşinize yarayabilir. Zira modeminize uygun yazılımı kendi sitesinde ve internette bulamadım. Üstat @Recep Baltaş'ın farklı bir önerisi vardır belki.

Onu ben de gördüm ama hangisini kuracağım onu bilmiyorum.

Onu ben de gördüm ama hangisini kuracağım onu bilmiyorum.
Merhaba, RAR dosyasını ben de indirdim ve içeriğini kontrol ettim. Klasörde kurmanız gereken yazılımı, modeminizin versiyon numarasını kontrol ederek bulmalısınız. Klasörde versiyon numaraları isimlendirilmiş zaten.

1710242279824.webp