metofv

Üyecik
Arkadaşlar ben ZXHN H298A V1.0 modem kullanıyorum. Root modunu aktif etmek icin Recep abinin videosunu adim adim yapiyordum, yaparken son asamada "ValueError: Payload header does not start with the payload magic." Boyle bir hata aliyorum. Sonrasinda olusan Config XML dosyasi bos oluyor, yardimci olur musunuz?

Screenshot_1.webp

Komutu düzgün yazdığınıza emin misiniz? Seri numarasını doğru yazdığınızdan emin olun ayrıca.

Scriptin okumaya çalıştığı .bin dosyası düzgün inmemiş olabilir. İndirdiğiniz config.bin dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyin. Boyutu 0 KB veya 1-2 KB gibi küçük bir değer mi?

Ekstra komut satırında examples/decode.py çalıştırırken input dosyası olarak doğru dosyayı gösterdiğinizden emin olun.
Örnek okarak; python examples/decode.py --serial ZTEXXXXXX config.bin komutunu yazarken config.bin dosyası o klasörde mi?

Scriptin okumaya çalıştığı .bin dosyası düzgün inmemiş olabilir. İndirdiğiniz config.bin dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyin. Boyutu 0 KB veya 1-2 KB gibi küçük bir değer mi?

Ekstra komut satırında examples/decode.py çalıştırırken input dosyası olarak doğru dosyayı gösterdiğinizden emin olun.
Örnek okarak; python examples/decode.py --serial ZTEXXXXXX config.bin komutunu yazarken config.bin dosyası o klasörde mi?
45kb gozukuyor