SHERLOCKED

Başarılı
Bazen "Moderasyon Ekibi" hesabının konu açtığını görüyorum yardım almak adına. Tahminimce moderatörler açıyordur ama nedenini merak ettim. Sorunca böyle bir cevap aldım ama hâlâ neden kendi hesabı yerine o hesaptan açmayı tercih ettiklerini anlayabilmiş değilim. Ayrıca, SEO nedir?

Beni yanlış anlamayın lütfen, açmayın demeye çalışmıyorum. Meraktan. 🙃

1774530554510.webp

Bazen "Moderasyon Ekibi" hesabının konu açtığını görüyorum yardım almak adına. Tahminimce moderatörler açıyordur ama nedenini merak ettim. Sorunca böyle bir cevap aldım ama hâlâ neden kendi hesabı yerine o hesaptan açmayı tercih ettiklerini anlayabilmiş değilim. Ayrıca, SEO nedir?

Beni yanlış anlamayın lütfen, açmayın demeye çalışmıyorum. Meraktan. 🙃

Eki Görüntüle 235863
Gördüğüm kadarıyla Recep Baltaş hocamın sorun yaşayıp çözdüğü konular açılıyor ve X ile YouTube yorumlarında buldukları sorunları o hesaptan paylaşıyorlar.

Verilen yanıt çözüm olarak işaretlenmediği sürece sıkıntı yok. Yoksa kendi kendine çözüm kasma bugu olmuş olur.

Verilen yanıt çözüm olarak işaretlenmediği sürece sıkıntı yok.
İşaretlense ne gibi sıkıntı olabilir ki?

Yani örnek veriyorum Recep Baltaş'ın 3 bin çözümü olsun, ne gibi zararı olabilir sizlere? Yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum bunu.

Sizin de mesela sadece 1 tane çözümünüz var mış, yarışa girdiniz de bu yöntemle Recep Baltaş sizi geçiyor desek o da yok. Bilemedim, garip geliyor.

yarışa girdiniz de bu yöntemle Recep Baltaş sizi geçiyor desek o da yok.
Evet işi gücü bıraktım techolayda çözüm yarışına giriyorum :D yukarıda tek cümlede niye sıkıntı çıkaracağını da yazmıştım aslında. Forumdaki açığı kullanmak gibi olur nasıl üyeler kendi açtığı konulara art arda kendileri çözüm bulup bulup işaretleyemiyorsa mod ekibine de olmaz diye düşündüm. Bu kadar çok merak ettin diye yazıyorum.