Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
@uintptr eskiden bu butonu kullanıyordu, tüm moderatörler kullanıyordu. Sonra tepkiler gelmeye başladı. Tepkilerden sonra bıraktı kullanmayı kendisi. Bunu nereden anladığımı sorarsanız da bu olaylardan sonra yaptığım incelemeler vardı. Bu konuları onaylayan da o oluyordu genelde. Eğer yazımda hata yoksa düzenleme ibaresi bile olmuyordu. Hata varsa da bunu sorduğumda gayet anlaşılır bir biçimde cevap alabiliyordum.Karşı çıktığı kısım bu konuda değil, @Oreki'nin önerisinde ama silmişler mesajları. Wayback Archive var en azından. "Raporlayabilirsiniz" diyor ama bu durum uzun makalelerde mantıksız. Tonlarca yazı içerisinden en küçük bir yazım yanlışını bulmaya çalışmak eminim ki onlar için de zahmetli olur.
Çok fazla eleştirdiniz, üstüne üstlük herhangi bir durum olduğu zaman suçu onun üstüne attınız. En sonunda forumdan keyif almamaya başladı. Şu anda hiçbir konuya cevap yazacağını sanmıyorum. Geri getirebilene aşk olsun.
Bir insanı eleştireceğiniz zaman onun yerine kendinizi de koyun. Kaç gündür açılan konulara/mesajlara cevap yazmadan sadece izliyordum ve cidden çok üstüne gittiniz. Hâlâ daha bu konunun uzaması bile yanlış. Hata yaptığını anlamış ki mesajları silmiş, şu anda mesajların fotoğrafını paylaşmanızın bile doğru olduğunu düşünmüyorum.
Özetle, umarım hatanızı fark etmişsinizdir. Moderasyona eleştiri yaparken, onların yerine kendinizi koyun. Çok çeşitli insan tipleriyle uğraşıyorlar. Evet, bazen hatalar yapabilirler. Ancak bu hataları sürekli dile getirmek yerine, önce raporlayın. Eğer tatmin edici bir cevap alamazsanız, bilet sistemi üzerinden yetkililerle iletişime geçin. İyi akşamlar.
@Kedicik Cidden üzerine gittim. Abarttım yani. Hakkını helal etmesini istedim, cevap gelmediğine göre etmemiştir sanıyorum. Ettiğim hiçbir özrün samimi kabul edilmeyeceğinin farkındayım. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının da farkındayım. Önerinin gerçekleşmeyeceğini de varsayıyorum.
techolay.net
Her şeyi başlattığım gibi şu anda sona erdirmek istiyorum. Peki sonuç?
Sonuç belli: Mutsuz iki moderatör ve gerizekâlı bir Mario.
Techolay Slander V5 için öneriler
Değil, başka olaylar var. Boş ver. Bana olduğuna eminim, ben her raporun sonunda teşekkürler yazarım, ve bu slander da bulunmam istemediğimi söylemiştim. Kesin bana diyor.
Sonuç belli: Mutsuz iki moderatör ve gerizekâlı bir Mario.
Son düzenleme:
Zaman her şeyin ilacıdır, bu yaşananlar da çoğu kişiye bir şeyler öğretmiştir. Sen de hatanı gördün ve anladın, bir daha tekrarlamamaya çalışırsın.@Kedicik Cidden üzerine gittim. Abarttım yani. Hakkını helal etmesini istedim, cevap gelmediğine göre etmemiştir sanıyorum. Ettiğim hiçbir özrün samimi kabul edilmeyeceğinin farkındayım. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının da farkındayım. Önerinin gerçekleşmeyeceğini de varsayıyorum.
Techolay Slander V5 için öneriler
Değil, başka olaylar var. Boş ver. Bana olduğuna eminim, ben her raporun sonunda teşekkürler yazarım, ve bu slander da bulunmam istemediğimi söylemiştim. Kesin bana diyor.techolay.net
O belli: Mutsuz iki moderatör ve gerizekâlı bir Mario.
Eki Görüntüle 32769
Herkes birbiri hakkında yargılarda bulunmak yerine birbiriyle açık iletişimi tercih etmeli bence, en baştan iki taraf da birbiriyle açık bir iletişim kursaydı bu konu bu kadar da uzamazdı belki de.
@uintptr de kendisini toparlar, toparlayacaksın di'mi?
Boşu boşuna üzdüm adamı. Toparlamaz sanıyorum. Normalde ne yaptığı görülebiliyordu, onu da kapamış.@uintptr de kendisini toparlar, toparlayacaksın di'mi?![]()
Usta burada iç savaş çıkmış. Herkes bu forum için en iyisini istiyor orası belli ama bu konu çok karışmış birbirine. Şimdi sonuç ne?
Eğer hatanı anladıysan ve bir daha kimseye böyle bir şey yapmayacaksan özrünün kabul edilip edilmeyeceği @uintptr'ın kendi isteğine kalıyor. Hayatta hepimiz hatalar yapabiliyoruz, asıl mevzu: Bu hatalarımızdan ders çıkartıp bir daha böyle bir şey yapmamak. Sizin yaptığınız hata biraz büyük oldu ama dönüşü olmayan bir şey yoktur. Umarım hayatında daha çok dikkat edersin bu ve benzeri konularda.Cidden üzerine gittim. Abarttım yani. Hakkını helal etmesini istedim, cevap gelmediğine göre etmemiştir sanıyorum. Ettiğim hiçbir özrün samimi kabul edilmeyeceğinin farkındayım. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının da farkındayım. Önerinin gerçekleşmeyeceğini de varsayıyorum.
Kendine hakaret etmene gerek yok. Önemli olan hatandan ders çıkarman dediğim gibi. Forumda sevilen birisin. Bir daha böyle bir hataya düşmezsen seni affedeceklerini düşünüyorum ki sana güvenim de tam bu konuda. @uintptr'a da biraz zaman vermemiz lazım. Adamın canını çok sıktık. Bir süre sonra kendini toparlayıp düzeleceğini düşünüyorum.Her şeyi başlattığım gibi şu anda sona erdirmek istiyorum. Peki sonuç?
O belli: Mutsuz iki moderatör ve geri zekâlı bir Mario.
Öneri uygulanmayacak ve @uintptr bizle o kadar da samimi kalmayacak.Usta burada iç savaş çıkmış. Herkes bu forum için en iyisini istiyor orası belli ama bu konu çok karışmış birbirine. Şimdi sonuç ne?
Profilini de kapatmışÖneri uygulanmayacak ve @uintptr bizle o kadar da samimi kalmayacak.
@uintptr eskiden bu butonu kullanıyordu, tüm moderatörler kullanıyordu. Sonra tepkiler gelmeye başladı. Tepkilerden sonra bıraktı kullanmayı kendisi. Bunu nereden anladığımı sorarsanız da bu olaylardan sonra yaptığım incelemeler vardı. Bu konuları onaylayan da o oluyordu genelde. Eğer yazımda hata yoksa düzenleme ibaresi bile olmuyordu. Hata varsa da bunu sorduğumda gayet anlaşılır bir biçimde cevap alabiliyordum.
... en baştan iki taraf da birbiriyle açık bir iletişim kursaydı bu konu bu kadar da uzamazdı belki de.
Bence de. İletişim eksikliğinden ötürü bazı hatalar oldu, geldiğimiz nokta burası.
Şimdiye kadar üyelerle konular altında konuşan çoğunlukla kendisi oldu, yanlışım yoksa. Eh, gelen eleştiriler biraz ona yönelmiş herhalde. Birikmiş, birikmiş... Fark etmemiştim. Gelişmelerden haberdar olsaydık bazı şeyler farklı olabilirdi ama belki de uygun değildi bu, bilmiyorum orasını.
Bir süre sonra kendini toparlayıp düzeleceğini düşünüyorum.
Bu gece gelir baykuşumuz, "darlarım" onu yine.
Olayları pek bilmiyorum ama forumu bırakmış gelmesi zor gibi. @Stereo.Luigi99 hocamızdan beklemezdim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.