Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde yazmak istemiyordum etrafta zaten bir üzgün hava döndüğü için fakat buna katılmıyorum hiç. Önceki konuda daha kötü örnekleri de vardı, koca makalede yapılan onca duzenlemelerin saçma hâle dönmesi gibi. Zaten ilk yazdığım mesajda da @Stereo.Luigi99 yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylemiştim fakat ortada bir yanlış olduğu gerçeği değişmiyor arkadaşlar. Normalde uzaması bile saçma olan bir konu bunun. Tek yapacakları artık daha dikkatli olacağız deyip yerine göre butonu kullanıp, yanlış yerleri o şekilde duzeltmekti fakat bunun yerine yazılan mesajlar silinip konular kilitlenince böyle saçma bir hâl aldı. Ölümüne mod lincliyor gibi gözükmek istemem ama bana göre objektif olarak olması gereken bu.
Merhaba, etrafta bir yanlış varsa bile nazik dille söyleyip sorununuzu anlatabilirsiniz. ''Şu suçlu, bu suçlu'' vb. argümanlar veya direkt bir hedef göstermek çok çocukça ve komik kaçıyor. Ki moderatörler ne sizin ne de başkasının uşağı değil, insanlar hata yapar. Kaldı ki buranın yetkilileri sorumsuz, işlerini kötü yapan kişiler de değiller. Bunu bu şekilde nefret diliyle savunmanız sizi haksız yapıyor bu sefer, olayı uzatan sizler oluyorsunuz bu sayede.

Mario hocam bile hatasını anlayıp olayı tatlıya bağlamak isterken bu şekilde söylemler pek gerçekçi gelmiyor. Ayrıca ''Bence'' diye başlayan hiçbir cümle objektif olamaz çünkü nesnel değil öznel fikir belirtmiş oluyorsunuz. Objektiflik de bu değil zaten. Nezaket dili ile derdinizi anlatsaydınız veya raporu 2.kez kullansaydınız bunların büyük bir kısmı engellenirdi diye düşünüyorum.

Her neyse üstte bir sürü açıklama yapıldı, herkesin iyiliğini dilemek düşüyor bize de. Umarım aranızdaki buzlar en hızlısından çözülür.

Hikâye uzun ama özeti:
@uintptr'a iftiralar attım, adam üzüldü, boşu boşuna forum ortamının içine ettim ve ne olacağını bekliyoruz.
Siz de asmayın suratınızı hocam, pala bıyığınıza yakışmıyor. Tamam kalp kırdınız ama hatanızı da fark ettiniz, zamana bırakın derim.

Merhaba, etrafta bir yanlış varsa bile nazik dille söyleyip sorununuzu anlatabilirsiniz. ''Şu suçlu, bu suçlu'' vb. argümanlar veya direkt bir hedef göstermek çok çocukça ve komik kaçıyor. Ki moderatörler ne sizin ne de başkasının paralı uşağı değil, insanlar hata yapar. Bunu bu şekilde nefret diliyle savunmanız sizi haksız yapıyor bu sefer, olayı uzatan sizler oluyorsunuz bu sayede.

Mario hocam bile hatasını anlayıp olayı tatlıya bağlamak isterken bu şekilde söylemler pek gerçekçi gelmiyor. Ayrıca ''Bence'' diye başlayan hiçbir cümle objektif olamaz çünkü nesnel değil öznel fikir belirtmiş oluyorsunuz. Objektiflik de bu değil zaten. Nezaket dili ile derdinizi anlatsaydınız veya raporu 2.kez kullansaydınız bunların büyük bir kısmı engellenirdi diye düşünüyorum.

Her neyse üstte bir sürü açıklama yapıldı, herkesin iyiliğini dilemek düşüyor bize de. Umarım aranızdaki buzlar en hızlısından çözülür.

Siz de asmayın suratınızı hocam, pala bıyığınıza yakışmıyor. Tamam kalp kırdınız ama hatanızı da fark ettiniz, zamana bırakın derim.
Hiçbir cümlede nefret söyleminde bulunmadım ve üslup da bozmadım, gidip tekrar okumanızı öneriyorum anca size.

Gece bazen sırf konu onaylamak, insanlara yardım etmek veya raporları çözmek için uykumdan feragat ettiğim saatler var. Gece saatlerinde benden başka yetkili çok nadir görürsünüz bu arada.

Sırf bizler için gece yatmayıp konu onaylandığınız için çok teşekkürler, emeğinize sağlık. 🙏

Normalde yazmak istemiyordum etrafta zaten bir üzgün hava döndüğü için fakat buna katılmıyorum hiç. Önceki konuda daha kötü örnekleri de vardı, koca makalede yapılan onca duzenlemelerin saçma hâle dönmesi gibi. Zaten ilk yazdığım mesajda da @Stereo.Luigi99 yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylemiştim fakat ortada bir yanlış olduğu gerçeği değişmiyor arkadaşlar. Normalde uzaması bile saçma olan bir konu bunun. Tek yapacakları artık daha dikkatli olacağız deyip yerine göre butonu kullanıp, yanlış yerleri o şekilde duzeltmekti fakat bunun yerine yazılan mesajlar silinip konular kilitlenince böyle saçma bir hâl aldı. Ölümüne mod lincliyor gibi gözükmek istemem ama bana göre objektif olarak olması gereken bu.

Harfiyen katılıyorum. Konuyu buralara saptıran bağımsız gelişmeleri bir kenara bırakmak gerek. Onlar yeterince konuşuldu diye düşünüyorum.

Önerinin geçerliliğini yitirdiğini düşünmüyorum. İçerik üreten arkadaşlarımız birkaç kez mağduriyet yaşadı ve sonucunda bu ve buna benzer öneri konuları açıldı. Dendiği gibi bu öneri hakkında gelişmeler olduysa haberdar olalım, yeter. Neyse, aynı şeyler çokça kez tekrar edildi zaten. Daha fazla uzatmayayım.

Konu uzadıkça uzuyor, oklar bir ona bir buna dönüyor. Normalde böyle konularda yorum yapmayı sevmem ancak daha fazla üstüne durmamalısınız. Üzen üzdüğünden af diler, üzülen de büyüklük edip affeder ve konu kapanır. Yoksa bu konunun sonu gelmez gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.