Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Good old days... 
Drama oldu diye bu konuyu burada bırakmayayım çünkü hâlâ o lanet olası tuş kullanılıyor.
Hem de yazımda hiçbir imla hatası olmamasına rağmen. Ben bunu anlayamıyorum işte.
Drama oldu diye bu konuyu burada bırakmayayım çünkü hâlâ o lanet olası tuş kullanılıyor.
Hem de yazımda hiçbir imla hatası olmamasına rağmen. Ben bunu anlayamıyorum işte.
Son düzenleme:
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
İşini iyi ve severek yapan bunu kullanmaz. Kullandıktan sonra da kontrol eder neyi değiştirmiş diye. Bug dolu o tuş. M2 Macbook konularında M.2 Macbook yapıyor. Laptop oluyor sana SSD 
- Makaleler
- 7
İşini iyi ve severek yapan bunu kullanmaz. Kullandıktan sonra da kontrol eder neyi değiştirmiş diye. Bug dolu o tuş. M2 Macbook konularında M.2 Macbook yapıyor. Laptop oluyor sana SSD![]()
Tekrar dene, artık değişmiyor
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Haydaaaa
- Makaleler
- 43
Hâlâ iPhone’u IPhone yapabiliyor ama. Cümle başında, ortasında, sonunda olması fark etmiyor. Tamamen kafasına göre yapıyor.
- Makaleler
- 7
Hâlâ iPhone’u IPhone yapabiliyor ama. Cümle başında, ortasında, sonunda olması fark etmiyor. Tamamen kafasına göre yapıyor.
E onu da düzeltelim, başkalarının yapamadığını her daim yapabilme gibi becerilerim vardır
Bu tuşu da kaldıralım o zaman, ne de olsa tuştaki bütün hataları ekleme kabiliyetiniz yok.E onu da düzeltelim, başkalarının yapamadığını her daim yapabilme gibi becerilerim vardır![]()
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Yoo hala dandik.
- Makaleler
- 7
Bu tuşu da kaldıralım o zaman, ne de olsa tuştaki bütün hataları ekleme kabiliyetiniz yok.![]()
Tuşla alıp veremediğinizi merak ediyorum, açıklar mısınız?
Geri bildirimde bulundukça düzeltiyoruz. Technopat'ta bu kısma yetki tanımladılar mı bilmiyorum ama moderatörlerin erişemediği kısımlara erişince belirli otomasyonlar yazabiliyorum. Bu doğrultuda tek bir raporla onlarca olası hata kapanabiliyor
- Makaleler
- 43
Tuşla alıp veremediğinizi merak ediyorum, açıklar mısınız?
Hasımlar herhalde.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.