Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
- Makaleler
- 7
- Makaleler
- 19
Tüm ahaliye duyurum, benim Discord hesabım yok zaten.Eleştirilerimiz sebebiyle nickname, pp kopyalayıp taklit hesapla sunucuda hakaret etmeye başlarlarsa şaşırmam.![]()
Gelmesinler daha iyi. Eğer üye, cümleye büyük harfle başlayamayıp nokta koyamıyorsa ne yapalım?...Türkçe dil bilgisini henüz daha net kullanamayan kişiler olduğundan...
Kerim Demirkaynak
Uzman
Üye sayısı 6.519, konu görüntülenme sayısı 10B. 
- Makaleler
- 50
Zaten bu butonun varolus sebebi kimsenin forum kurallarina uymamasiyla birlikte Turkce kurallarina hakim olmamasi. Yani suc aslinda milletce bizde. Kendi dilimizi dogru kullanmaktan aciz bir toplumuz.İyi de değerli arkadaşlar bize de yük binmeyecek mi daha fazla düzenleme ile uğraşacağız yazım kurallarından bayağı bir ceza yiyen olacak ama haydi hayırlısı.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Çok şaşırtıcı bir durum, bu kadar insanın Türkçe bilmediğini bilmiyordum. Hepimiz aynı okullara gidiyoruz sonuçta.Zaten bu butonun varolus sebebi kimsenin forum kurallarina uymamasiyla birlikte Turkce kurallarina hakim olmamasi. Yani suc aslinda milletce bizde.
- Makaleler
- 50
Bazilari gercekten bilmiyor, bazilarinin da isine gelmiyor.Çok şaşırtıcı bir durum, bu kadar insanın Türkçe bilmediğini bilmiyordum. Hepimiz aynı okullara gidiyoruz sonuçta.
Uyuyan Sincap
Üstün
Benim var da yüklü bile değil.Tüm ahaliye duyurum, benim Discord hesabım yok zaten.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.