- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?İlginç bir deney, sonucunu ben de merak ettim. Dene bence.
Stardew Valley
Deneyimli
İlginç bir deney, sonucunu ben de merak ettim. Dene bence.
Edersem ne olur? Çok merak ettim gerçekten.
- Makaleler
- 6
Bence kesinlikle yapmalısın.
- Makaleler
- 50
Normalde kendi adıma konuşacak olursam umurumda olmaz lakin forum kuralları gereği uyarı alırsınız. Tabii ettiğin kişinin uğraşıp uğraşmamasına bağlı olarak bu durum hukuki süreç evresine de dönebilir
Siz yine de küfür etmemeyi tercih edin. Bir problem varsa rapor/bilet yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bir insanın durup dururken moderatörlere küfür etmeyi istemesi normal bir durum değil çünkü.
Stardew Valley
Deneyimli
Normalde kendi adıma konuşacak olursam umurumda olmaz lakin forum kuralları gereği uyarı alırsınız. Tabii ettiğin kişinin uğraşıp uğraşmamasına bağlı olarak bu durum hukuki süreç evresine de dönebilirSiz yine de küfür etmemeyi tercih edin. Bir problem varsa rapor/bilet yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bir insanın durup dururken moderatörlere küfür etmeyi istemesi normal bir durum değil çünkü.
Dava yer miyim?
Bu konuyu oku. Merakın geçer.
Okudun mu?
Son düzenleme:
Farid
Uzman
En az şafak operasyonu yersin. (!)
Venom_Snake
Çalışkan
Dostum senin bu küfür, hakaretle ilgili takıntın travman falan var herhalde açtığın konuları göz önünde bulundurunca.
Moderatörlere benim de bir sorum olacak.
Onca şeye rağmen neden böyle ekmeğin üzerine(!) sürülemeyecek konular onaylanıyor?
Onca şeye rağmen neden böyle ekmeğin üzerine(!) sürülemeyecek konular onaylanıyor?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-