Rehber Modlu WhatsApp Nasıl Yüklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByeRED
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Aero:

Fouads bu hocam:
Mükemmel zeki kardeşim benim. Ben Aero projesinin durdurulması konusunda kaynak istedim...

Mükemmel zeki kardeşim benim. Ben Aero projesinin durdurulması konusunda kaynak istedim...

Sakin olun hocam yanlış anladım sadece.

IMG_20231216_191930_393 [miuiturkiye.net].webp

Ka.

Kaynak kimden derseniz.
Aero'nun sahibinden.

Merhaba bugün sizlere modlu WhatsApp uygulamasını tanıtacağım.
Öncelikle modlu WhatsApp denilince akla WhatsApp Aero gelir fakat geliştirici uygulama klonlamaktan davalık oldu ve WhatsApp Aero projesi durduruldu.

Peki WhatsApp Aero yoksa ne kullanacağız?
Nasıl yüklenir?
  • Yukarıdaki bağlantıdan en son fmwa APK'sını indirin.
  • Daha sonra telefonun ayarlar menüsünü açın, ardından güvenlik bölümünde bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükle seçeneğini etkinleştirin ve bilinmeyen kaynaklar seçeneğini işaretleyin.
  • Yukarıdaki adımları daha önce yaptıysanız atlayın.
  • İndirdiğiniz FM WhatsApp APK dosyasını açın.
  • Ardından yükle'yi seçin, işlemin bitmesini bekleyin.
  • İşiniz bittiğinde FM WhatsApp uygulamasını açın ve her zamanki gibi telefon numaranızı girin.

Fouads mod özellikleri: Özelliklerinden bahsedecek olursak fmwhatsapp APK aslında fouad WhatsApp ile hemen hemen aynı özelliklere sahip.

• Facebook, One V3 ifadeleri ve Android 8'den gelen bazı ek ifadeler olduğu gibi.
  • WhatsApp mod FM, WhatsApp'ta bir artıdır çünkü Wa'nın görünümünü daha çekici hale getirebilen ve bu görünümden can sıkıntısını ortadan kaldırabilen bir tema özelliğine sahiptir - hepsi bu.
  • Fmwhatsapp uygulamasında, yeni numarayı kaydetmeden doğrudan sohbet gönderebilirsiniz. Ayarlar menüsüne nasıl girilir ve numaraya mesaj gönderme seçeneği nasıl seçilir?
FM WhatsApp'ın öne çıkan son özellikleri şu şekilde:
  • Birçok seçenek ile tema değiştirilebilir.
  • Evrensel sayfayı, ana sayfayı ve sohbet sayfasını değiştirebilir.
  • Kayan bir eylem düğmesi işlevi vardır.
  • 50 MB'a kadar yüksek çözünürlüklü görüntüler gönderin. Böylece fotoğrafın kalitesi düşmez.
  • Galerideki fotoğrafları tek seferde 90 resim olarak gönderin.
  • 700 MB'a kadar video dosyaları gönderin.
  • Kırpmadan 30 dakikaya kadar video durumu oluşturun.
  • WhatsApp için yazı tipini değiştirin.
  • Daha fazla emoji çeşidi.
  • Çevrimiçi durumu gizle.
  • Başkalarının WhatsApp'ı çökemez.
  • Anti silme mesajı.
  • Durum sayfasındaki karakter sayısı 255 karaktere ulaşır.
  • Başkalarının durumunu indirin.
  • WhatsApp'a dokunmayı önleme.
  • Anti ban.
  • Ve mesaj gizleme özelliği
Link: Fouad WA - FMMods

Konu şahsıma ait olup sorumluluk size aittir
Hocam öncelikle ellerinize sağlık, bilmediğimden soruyorum. Bu olayın bir güvenlik zafiyeti var mıdır acaba? Kurunca bizi risk altına alacak bir durum?

Aero son zamanlarda bayağı değişti. Birisine mesaj yazacağım zaman bile bu numara geçerli bir numara değildir hatası alıyordum. Özellikleri güzel ama bir de proje durdurulmuşsa hiç kullanılmaz. Buna bi' bakabilirim. Bu da çürük çıkmaz umarım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt