Mağzada da bu fiyat oluyor genelde. Gidip kontrol edin.Vatan'da var mış 13.000'e şimdi bulabildim. Ancak Web'e özel fiyat yazmışlar mağazada çok farklı bir fiyat ile karşılaşabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Genelde Web fiyatından yardımcı oluyorlar. İstanbul'da mısın?Vatan'da var mış 13.000'e şimdi bulabildim. Ancak Web'e özel fiyat yazmışlar mağazada çok farklı bir fiyat ile karşılaşabilirim.
Genelde Web fiyatından yardımcı oluyorlar. İstanbul'da mısın?
Ankara'dayım.
Mağzada da bu fiyat oluyor genelde. Gidip kontrol edin.
OLED monitörlerde bu tür ölü piksel gibi durumlar oluyor mu? Ana monitör olarak OLED alacağım ondan soruyorum.
İstanbul şubeleri genelde yardımcı oluyor. Bir şansını dene bence.
tugrul
Yetkin
Bak mesela onlar iade alırken 1250 TL'yi az görmüşsün, kendi mesajında 1250 TL'ye az değil demişsin. Kasko sigorta vs. işlemlere fark ödeyeceğine Amazon vb. güvendiğin yerden almanı öneririm ben de. 1250 TL nispeten az değil evet ama çok da fakirleştirecek bir fark değil böyle bir ürün alınıyorsa. İçinin de rahat etmesi lazım diye düşünüyorum.Ancak bunun yasalara uygun olduğunu bile sanmıyorum. En kötü ihtimalle kutuyu açtıkran ölü piksel testini yapana kadar kesintisiz video kaydına alır ve 14 gün içinde iade hakkımı kullanmaya çalışırım.
Sırf 1250 TL için umarım THH ile uğraştırmazlar.
Bak mesela onlar iade alırken 1250 TL'yi az görmüşsün, kendi mesajında 1250 TL'ye az değil demişsin. Kasko sigorta vs. işlemlere fark ödeyeceğine Amazon vb. güvendiğin yerden almanı öneririm ben de. 1250 TL nispeten az değil evet ama çok da fakirleştirecek bir fark değil böyle bir ürün alınıyorsa. İçinin de rahat etmesi lazım diye düşünüyorum.
İşin kötüsü Samsung Türkiye'ye de güvenmiyorum ki. Bir keresinde başıma iyi bela oldular çünkü ve süreçleri yavaş. Samsung Kore Ceo'suna yazı göndererek çözebildim sorunu siz düşünün.
Diğer sitelerde satıcı Samsung Türkiye ondan yazdım bunu. Amazon sadece aracı olmuş olur kısacası.
Samsung Türkiye garantili ürünlerde internet sitesi üzerinden talep açtığınızda evinize kadar gelip ürünü kontrol ediyorlar. Daha sonra ürünü sizde bırakıp süreci merkeze gönderiyorlar. Merkezin cevabı olumlu olursa siz eski ürünü kullanmaya devam ederken yenisini kapınıza kadar getirip eskisini götürüyorlar. Bu monitörler için de geçerli.İşin kötüsü Samsung Türkiye'ye de güvenmiyorum ki. Bir keresinde başıma iyi bela oldular çünkü ve süreçleri yavaş. Samsung Kore Ceo'suna yazı göndererek çözebildim sorunu siz düşünün.
Diğer sitelerde satıcı Samsung Türkiye ondan yazdım bunu. Amazon sadece aracı olmuş olur kısacası.
Samsung Türkiye garantili ürünlerde internet sitesi üzerinden talep açtığınızda evinize kadar gelip ürünü kontrol ediyorlar. Daha sonra ürünü sizde bırakıp süreci merkeze gönderiyorlar. Merkezin cevabı olumlu olursa siz eski ürünü kullanmaya devam ederken yenisini kapınıza kadar getirip eskisini götürüyorlar. Bu monitörler için de geçerli.
Eğer monitörlerde bunun geçerli olduğundan eminseniz internetten alabilirim. Peki iade konusunda nasıllar direkt iade edebiliyor muyum 14 gün süresini kullanarak?
Evet ben bizzat deneyimledim bu süreci her ne kadar reddedilmiş olsa da. İnternetten aldığınız her ürünü 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Yasa böyle.Eğer monitörlerde bunun geçerli olduğundan eminseniz internetten alabilirim. Peki iade konusunda nasıllar direkt iade edebiliyor muyum 14 gün süresini kullanarak?
Evet ben bizzat deneyimledim bu süreci her ne kadar reddedilmiş olsa da. İnternetten aldığınız her ürünü 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. Yasa böyle.
14 gün içinde iadeyi de bu şekilde açıkladılar kendilerine sorduğumda:
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-