Monitörün kaba taslak ölçsen iyi olur benim 27 inch için 110 cm civarı gitti. 32 inch içinde 144 sorun yaratabilir çünkü Arduino tek başına 27 inch de metre başı 60 LED'i bile zar zor besliyor. Yani yine besler ama piyasada ki hazır satılan dandik USB olanlar gibi kısık yanar. Bunu önlemek de çok basit. Kablosuz yapıp 5V bir telefon adaptörünü bağlarsanız mantıken hem kablosuz olur hem de gücünü prizden çekeceğinden çok güzel yanar.

Bu arada piyasada satılanlar Hue gibi pahalı modeller olmadığı sürece metre başı 30 LED bayağı dandirikler yani.
https://www.direnc.net/esp32-s3-wifi-bluetooth-modulu hocam birde bunu alm gerekiyor sanirim. 1.5 metre alayım en kotu keserim diye düşünüyorum sorun olmaz herhalde kessek

https://www.direnc.net/esp32-s3-wifi-bluetooth-modulu hocam bir de bunu alm gerekiyor sanirim. 1.5 metre alayım en kotu keserim diye düşünüyorum sorun olmaz herhalde kessek.

Zaten köşeleri dönerken mecbur kesip aralara kablo atacaksınız. Yani LED'i 3 parça olarak düşünün. 1 üstte, kalan 2 sol ve sağda olacak. Super mini çok iyi olur örnek ben 3D baskı kutu yaptım Micro'ma sizde öyle bir şey yapsanız kaliteli bir ürün gibi gözükür. Bağlantı için şundan alabilirsin ben kullandım ve bunu kullanırsan lehim derdi de ortadan kalkıyor kesip bastırman yeterli.
Birleştirici parçadan alacaksanız 144 LED için 10mm 3 pin uyar bilginiz olsun 8mm daha çok 60 tarzı LED'ler için uygun.

1762354676204.webp

Bu arada alacağın LED'i hazır takman için ucu kablolu gelir. Bence orayı sağ ya da sol belirle, bağlantını oraya direk o kabloyu kesip şarj adaptörünün kablosuyla bağlayarak yapabilirsin. Micro'nun kablosunuda döndürerek oraya bağlarsın jumper kablo ile 5V girişinden Micro'ya da güç verirsin. Tertemiz olur cihazın.

Son düzenleme:
Evet hatta S3 daha uygun oluyor çünkü daha hızlı bir bağlantıya sahip. S3 super mini de küçük form yani aynı cihaz.

Hocam siparişleri geçiyorum elime ulaştığında bu konuya etiketleyip yazarım size inşallah.

Hocam siparişleri geçiyorum elime ulaştığında bu konuya etiketleyip yazarım size inşallah.
Hocam araştırdım da biraz direkt sp616e modülünu alsam olur mu

Hocam araştırdım da biraz direkt sp616e modülünu alsam olur mu
400 TL ye geliyor S3 modülü. Hazır sp616 e alsam 600 gelecek daha kolay kurulumu diye dusundum

Son düzenleme:

Hocam araştırdım da biraz direkt SP616e modülünu alsam olur mu?

400 TL'ye geliyor S3 modülü. Hazır SP616'e alsam 600 gelecek daha kolay kurulumu diye dusundum.

Ambibox destekliyor olur. Yalnız benim bu dediğim sistem kablosuz olacak, sizin bu dediğiniz kablolu oluyor.

Son düzenleme:
Her ikisini de yapacağım hocam inşallah.

@erdym hocam ESP232 S3 mini ye wled yüklemeye çalışıyorum board is not supported diyor ne yapmaliyim?

https://wled-install.github.io/ buradan kendi S3 cihazının özelliklerinde olan modeli indirebilirsin. (super mini yazmaz satın aldığın yerde flash özellikleri falan yazıyorsa onlara göre seçmen gerek)

S3 modellerinde bu yönergeyi de takip etmelisin. Burada zaten S3 mini ile denendiği söylenmiş.
1762716817903.webp