ekd

Üyecik
Monster Abra A5 V19.3 model laptopum var. BIOS'unu güncellemek istiyorum. Monste'ra mail attım, 1 haftadır dönmediler. Güncel BIOS dosyalarını nereden bulabilirim? Laptopun altındaki model numarası: GM5AGFV

Monster'ın sitesi üzerinden laptopun altındaki etiketteki seri numarası ile destek talebi oluşturmanız gerekiyor. En geç 2 güne BIOS dosyasını yollarlar. Linkleri 7 gün süreli. O yüzden sürekli kontrol etmeniz lazım. Neden sitede yayınlamak yerine insanları böyle uğraştırıyorlar anlamıyorum.

Laptopun kutusunu atmadıysanız, kutunun içindeki belgelerde de laptopun seri numarası yazar.

Bir de şu anki BIOS sürümünü istiyorlar. Ona bakmak için arama çubuğuna "msinfo32" yazın. Çıkan ekranda görselde belirttiğim yer şu anki BIOS sürümünüz. Onu da destek talebi mesajına yazmalısınız.

1754996500952.webp

Monster Abra A5 V19.3 model laptopum var. BIOS'unu güncellemek istiyorum. Monste'ra mail attım, 1 haftadır dönmediler. Güncel BIOS dosyalarını nereden bulabilirim? Laptopun altındaki model numarası: GM5AGFV
Mail ile talep ederseniz gönderiyorlar. Harici olarak genel bakım yapılsın, macun yenilensin aynı zamanda da bios güncellensin diyorsanız ürünü direkt servise gönderebilirsiniz. Bu noktada ilgili bir firma olduklarını düşünüyorum.