Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Maalesef Monster'ın ne kadar kötü cihazları piyasaya sürdüğünü gördük. Ben bir kere şans verdim. Karşılaştığım cihazın kasa kalitesi aşırı kötüydü. Zaten cihazları da kendi üretmiyor. Örneğin CLEVO gibi markalar üretiyor. Desteği iyileştirip piyasaya sürdükleri cihazların kalitesini artırdıysalar bir şey diyemem. Umarım öyle oluyordur.
Monster almayın diyenlere kızıyorsunuz belki ama haksız değiller.
Ben dedim. Demeye de devam edeceğim. HP almayın. Acer Nitro 5 serisi almayın. Bunu defalarca söyledim. Söylemeye de devam edeceğim.
@Recep Baltaş HP cihazlardaki bu sorun hakkında Tweet attı. Gündeme taşımak için beni Victus cihazlar ile beraber davet etti. Araştırmalarımı merak edip inceledi. Konuyu gündeme geri taşıdı. Ama HP tarafında ses var mı? Koca bir sessizlik. Üstüne de Omen cihazlarda da aynı problem olduğu söylenmeye başlandı.
Lenovo konusunda da çekimserim. Elimde pek veri yok. Acer Nitro 16'ların kolay kolay problem çıkardığını görmedim. Sıvı metal sistemi termal macun sistemmiş gibi sökenler dışında mutsuz kullancıısını görmedim. Ama Acer Nitro 5 için de aynı şeyi söyleyemiyorum.
4 4'lük laptop henüz bulunamadı. Ama kusura bakmayın da bu kesinlikle Monster değil.
Benim siber güvenlik uzmanı arkadaşım 3-4 sene önce Monster satın aldı. Mağdur ettiler.