Gerçekten şimdi gelip "Monster pahalıya tedarik ediyor tabi pahalı olacak" diye bize Monster savunmayacaksınız umarım?
Yukarıda ne yazdım ben? Daha ucuz bir kasa modelini tedarik edip kullanıyorlar ve bunun da bazı eksi yönleri oluyor. Daha iyi kasalar daha fazla para demek.

Gerçekten çok toksiksiniz.

Sana dun olan karsi kizginligim gitmis durumda. Acikcasi sert davranisim icin ozur dilerim. Biraz oturdum ve evet dedigin gibi sorgulayan biri oldugunu anladim. Amacim kesinlikle kavga cikarmak degildi ama yasak oldugunu bildigim seyi yapman zoruma gitti maalesef. Haklisin.

Diger konulara donersek evet emojisi bile var.
Ben özür dilerim.

Zaten genelde insanlar HP, Lenovo ve Asus tercih ediyor. Birinin ben gidip özellikle Monster alacağım dediğini hiç duymadım.

Yukarıda ne yazdım ben? Daha ucuz bir kasa modelini tedarik edip kullanıyorlar ve bunun da bazı eksi yönleri oluyor. Daha iyi kasalar daha fazla para demek.
Daha kötü kasalar kullandıkları modelleri daha iyi kasalı modellerden bile daha pahalıya satıyorlar neyini savunuyorsun? O zaman daha iyi kasaları daha ucuza satan markalar "eşşek" mi? Zarar mı ediyorlar? :D

Aynen ondanız.

Merhaba,

Nerede okursam okuyayım bazı kişiler dışında, Monster ve Excalibur oyuncu bilgisayarlarını hiçbir zaman önermiyorlar. Bu ön yargının sebebi nedir? Yani bu bilgisayarların sorunları nedir de önermiyorlar? Marka sorunlu diyelim tüm modellerinde mi sorun var? Bunlar gibi sorunlu olan modeller, markalar nedir genel olarak?
Isınma sorunları var ve çok problem çıkartıyorlar.