Markayı savunmuyorum@Lorien'in dediklerinin tam tersini yazip marka savunmaya calistin.
Detaylar
Kim cevapladı?Daha ucuza tedarik ettikleri kasaları neden muadillerinden ve hatta kendisinden daha üstün modellerden daha pahalıya satıyorlar diyorum bende?Markayı savunmuyorumO kasaları daha ucuza tedarik ettikleri için kullanıyorlar diyorum.
HP'nin cogu laptopu yuzde 45 NTSC panelli. Ona dikkat etmek lazim.Bunlardan daha ucuza daha iyi olan Monster laptoplar atsana. Sadece Akakçe'ye girdim ve birkaç model seçtim.
Ekrana çok önem vermeyen biri alabilir ama fark etmez zaten fiyatlarının iyi olduğunu düşündüklerimden seçtim. Saf bir öneri olarak seçmedim.HP'nin cogu laptopu yuzde 45 NTSC panelli. Ona dikkat etmek lazim.
Ne bileyim ben git onlara sor? Türk aklı işte.Daha ucuza tedarik ettikleri kasaları neden muadillerinden ve hatta kendisinden daha üstün modellerden daha pahalıya satıyorlar diyorum bende?
Cevap bekliyorum. Birkaç laptop attım.
Ben markayı savunmuyorum, kasalardan bahsediyorum. Üstte de yazdım.
Excalibur kullanan bir yakınım yok. Fakat Monster kullanan yakınlarım bilgisayar açtığında; örneğin en basit metin düzenleme tabanlı programlarda bile sanki bilgisayar değil uçak gibi ses çıkarmaya başlıyor. Muhtemelen bu ürünlerin malzeme kalitesi kötü olduğundan ısıyı iyi dağıtamıyor ve sonuç yüksek fan sesi/ısınma sorunları.
Şu konuya şu yorumu yazıp sonra cevap yazmadan kaçan birinden de mantıklı bir açıklama beklemiyordum zaten.Ben markayı savunmuyorum, kasalardan bahsediyorum. Üstte de yazdım.
Pahalı.
cemkaraca
Yetkin
En ufak bir araştırma ile, aslında araştırma bile değil Amazon'da karşıma çıktı. i5 13500H, RTX 3050 Monster Laptop 38 bin iken, i5 12450HX, RTX 3050'li Lenovo LOQ 33 bin TL. Bunu görmemek için ya deve kuşları gibi başını kuma sokman gerekiyor ya da marka savunman gerekiyor. 3. seçeneğini söylemiyorum sen biliyorsun ne olduğunu. Deve kuşu olmadığına göre marka savunuyorsun, savunmuyorum dediğine rağmen. Savunmuyorsan da 3. seçeneksin o hâlde. Boşluğu sen doldur.