Motosiklet alırken ve kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Ceza yersin. Ben yaptım 2.80 yere yapıştım. Sen yabma.

Peki yolu ayıran çimenlik alanlardaki yaya geçitlerinden "u" dönüşü yapabilir miyim? Gideceğim güzergah neredeyse hiç değişmeyecek ve bir nokta var oradan dönersem yol bayağı kısalıyor ve düzlükte gitmeye devam ediyorum.

İzlemeye başlamıştım zaten altın elbiseli adamın hayati bilgiler serisini. Virajda gaz açma konusuna bayağı şaşırdım. Ancak biraz düşününce mantıklı geldi.

Mümkün olduğunca şeridin ortasından ayrılmak istemem. Karşıdan karşıya geçerken bile sıkıntı oluyor kötü sürücüler, motorla iyice sıkıştırırlar insanı.

Bende araba kullanıyorum. Çoğu zaman trafik sıkışık oluyor, 5-10 la giderkende hep gözüm aynada arkaya bakarım.

Nasıl oluyor bilmiyorum ama aynaya baktığım 2 saniye bile değilken bir anda sağımdan solumdan motorlar fırlayıp gidiyor. Bu yüzden manevra yapmıyorum çoğu zaman.

Motorcular iyi bilsin ki normal araba kullanıcıları onları göremiyor boyutu ve hızından dolayı.

Görüpte bilerek motorun üzerine kıranlar senin yolun değil söyleyenler. O ayrı konu ama. Böyle dağdan inmişlik yapan araba kullanıcıları trafikten men edilsin bende destekliyorum.

Tecrüben yoksa direkt 125'lik kullanırsan zorlanabilirsin. 50cc'ye göre daha atik çünkü. B1 ile de 125'lik sürme. Git adam akıllı 50'den 80cc dönüşüm bir şey al. Trafikte yine temkinli süreceksin çünkü yavaş, ama uçup kaçmadığın için trafiği öğrenmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…