Bokan ball ile 3 yıldır aynı terane. Bu adam hoca falan değil. Takımın çalıştığını düşünmüyorum. Sara ilk geldiğinde nasıldı neye döndü aynı şekilde diğer futbolcularda öyle. Takımda herkes statik. Oyun okuma yok, takımı hazırlama yok, fiziksel çalışma yok taktiksel çalışma yok. Bir maç önce oynatmadığın oyuncuyu direkt 11 koyuyorsun saçma sapan işler. Bakın takımın başında Bokan varken bu takım en fazla 4 puan toplar o da şansa bala Bodo ile Monacodan diğerleri basar geçer en az 3-4 atar.

Okan'ın bir yere gittiği yok. Yönetim Avrupa'da başarıyı önemseseydi; geçen sene şutlamıştı hocayı. Geçen yılın Türkiye Ligi şampiyonunun bugün ne oynadığı belli değil, sanki ilk defa bu maçta buluşmuş gibiydiler. En çok da ülke puanının her sene çar çur edilmesine yanıyorum. Sistemi olan ortalama bir Avrupa takımı bizim 3 büyüklerimizi cebinden çıkarıyor. Türk futbolu harcanan paralar arttıkça kötüye gidiyor. Geleceğine yatırım yapan bir takımımız yok. Herkes günü kurtarmanın peşinde olunca bu tarz başarısızlıklar kaçınılmaz oluyor.

Konya maçında ıslıklanır Liverpool maçında tüm takım sahaya bırakıp fark yiyince apar topar gider. Normalde bu gece sarı gözlüklüyle 1. ligden topladığı ekibini alıp gitmeli ama sanki Liverpool destanı yazacakmış gibi kalacak o maça kadar.

1-0'lık Kopenhag maçında şutlayacaklardı ne geçen senesi. 5 yıldız, poci poci, pasta kesme derken amip gibi takılıyordu tüm takım bunu da aile ortamı diye güzelliyorlardı. Tokat yedikleri iyi oldu mu sanmam Okan gidene kadar bir şey değişmeyeceği için ama bir şey anlamaları için bu gerekiyorsa keşke 10 tane yeseydik.

Fenerbahçe başarısız diye ligde 3 sene şampiyon ol Edirne'yi geçince sürekli farkla yenil hezimete uğra sonra yok kaza oldu bilmem ne. Bu adam Avrupa hocası falan olamaz 2 takımlı ligde şampiyon oluyorsun başka bir cacığın yok.

Maç başlamadan dedim babama bak görürsün farka gider. Adamlar genç hızlı oyuncular. Geçen yıl da young boys, az alkmardan kol gibi fark yemişlerdi. Bu kadro ancak bizim ligde iş yapar çoğu yaşlı adamlar. Okan da artık gitsin.

Bizim Türk takımlarından bir halt olmaz. Galatasaray'ı da aynı Fenerbahçe'si de aynı. Kaliteli bir lig değiliz. Yabancıların gözünde Arap ligine benzer bir ligiz. Haddinden fazla maaşlar verip takıma katıyoruz.

O değil de 2 metreden topu stat dışına atan Barış Alper milli takımda ilk 11 oynarken; topu 90'a tıkıyıp nefis bir gol atan Can Uzun kadroya alınmıyor. Yazık.
Maçı geçtim, iyidir kötüdür her şeyi bir kenara bırkarak yazıyorum, kıyaslama kriterin bu mu yani? :D Ben de geçen gün 35 metreden doksana attım ama kimse beni milli takıma almadı, bazen kötüleyeceğim diye nasıl yorum yapıp saçmalayacağınızı şaşırıyorsunuz.

Maçı geçtim, iyidir kötüdür her şeyi bir kenara bırkarak yazıyorum, kıyaslama kriterin bu mu yani? :D Ben de geçen gün 35 metreden doksana attım ama kimse beni milli takıma almadı, bazen kötüleyeceğim diye nasıl yorum yapıp saçmalayacağınızı şaşırıyorsunuz.
Doğru bir yorum yapmış arkadaş. Liyakatın olmadığı yerde başarısızlık kesindir.

Saha'da ne bir taktik gördüm 2-1 sonrası ne de oyuncularda bir hırs. Yenersin ya da yenilirsin lakin bugün teknik adamdan oyunculara kadar bir karmaşıklık gördüm ben. Bu şekil gidersen kapıkule'den çıktığın an giydiğin çeketi çıkarttırırlar adama.