SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.660 Çözümler 14 Beğeniler 7.783 5 Şubat 2026 #21 Elma ısıran dedi: Kusura bakma olaylardan habersizim. Maçı izlemedim sadece skora bakarak yorum yaptım. Cana zarar gelmişse üzüldüm... Genişletmek için tıkla... İki tarafın da acısı çok, mümkünse direkt konuyu da kitleyelim. Bugün maç konuşulması çok doğru değil.
Elma ısıran dedi: Kusura bakma olaylardan habersizim. Maçı izlemedim sadece skora bakarak yorum yaptım. Cana zarar gelmişse üzüldüm... Genişletmek için tıkla... İki tarafın da acısı çok, mümkünse direkt konuyu da kitleyelim. Bugün maç konuşulması çok doğru değil.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 5 Şubat 2026 #22 SF26 dedi: İki tarafın da acısı çok, mümkünse direkt konuyu da kitleyelim. Bugün maç konuşulması çok doğru değil. Genişletmek için tıkla... Kötü olaylar döndü gerçekten, gerek tribünden düşen taraftarlar olsun gerek diğer drama.
SF26 dedi: İki tarafın da acısı çok, mümkünse direkt konuyu da kitleyelim. Bugün maç konuşulması çok doğru değil. Genişletmek için tıkla... Kötü olaylar döndü gerçekten, gerek tribünden düşen taraftarlar olsun gerek diğer drama.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.660 Çözümler 14 Beğeniler 7.783 5 Şubat 2026 #23 Ethem Efe dedi: Kötü olaylar döndü gerçekten, gerek tribünden düşen taraftarlar olsun gerek diğer drama. Genişletmek için tıkla... Drama dediğiniz tribüncülere sıkılan biber gazı, umarım sizin başınıza böyle bir olay gelir de anlarsınız ne olduğunu.
Ethem Efe dedi: Kötü olaylar döndü gerçekten, gerek tribünden düşen taraftarlar olsun gerek diğer drama. Genişletmek için tıkla... Drama dediğiniz tribüncülere sıkılan biber gazı, umarım sizin başınıza böyle bir olay gelir de anlarsınız ne olduğunu.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 5 Şubat 2026 #24 SF26 dedi: Drama dediğiniz tribüncülere sıkılan biber gazı, umarım sizin başınıza böyle bir olay gelir de anlarsınız ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ağzımdan yanlış çıkmış olabilir hocam söz, üzücü bir durum olduğunu dile getirmek istemiştim. Kusura bakmayın. SF26 dedi: Drama dediğiniz tribüncülere sıkılan biber gazı, umarım sizin başınıza böyle bir olay gelir de anlarsınız ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Yaşanan olayların trajik ve üzücü olduğunu dile getirmeye çalıştım ancak yanlış anladınız sanıyorum.
SF26 dedi: Drama dediğiniz tribüncülere sıkılan biber gazı, umarım sizin başınıza böyle bir olay gelir de anlarsınız ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ağzımdan yanlış çıkmış olabilir hocam söz, üzücü bir durum olduğunu dile getirmek istemiştim. Kusura bakmayın. SF26 dedi: Drama dediğiniz tribüncülere sıkılan biber gazı, umarım sizin başınıza böyle bir olay gelir de anlarsınız ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Yaşanan olayların trajik ve üzücü olduğunu dile getirmeye çalıştım ancak yanlış anladınız sanıyorum.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 15 Şubat 2026 #25