Fener derbiye 4 puan önde girmediği sürece şampiyon falan olamaz istedikleri kadar önlerine gelene 5-6 gol atabilirler iş sonuçta yine ikili averaja kalıyor. Sami Yen'de de maçı Galatasaray vermez yani sene sonu yine hüsran.
O zaman sezon sonu Ali başkandan bir veda (ağlama :D) konuşması bekleyebilir miyiz?

Bu tarz yorum yapan insanların zerre saygıyı hak etmediklerini düşünüyorum. O kadar futbolcu, teknik heyet vs derken bütün hepsininna musuna dil uzatmış oluyorsun iftirayla. O insanlarla yüz yüze gelsen aynı lafları edebilecek misin acaba? Rakip takımın elinden geleni yaptığı bir maçtı, iftiraya gerek yok.

Kimseninna musuna laf ettiğim yok uğurcanın yediği golü görmedin galiba? Bana burada saygıdan bahsetme boşuna. Sana "beğendim" atıp detsek çıkan adam altta "fener ağlama" yazana "muhteşem" atıyor. Ben kendi izlediğim süre boyunca bunları gördüm dostum. Son 20 dakika TS bir anda oynamaya başladıysa eyvallah. Diğer yorum yapanlar içinde geçerli durum. Amacınız saygı vb. ise herkese tepki gösterin. Sadece rakip takım taraftarına tepki gösterdiğiniz sürece komediden öteye gitmiyorsunuz.

Onur, şeref bir erkek ismi değil sadece. TS'de bu durumu gördük bu akşam. Uğurcan'ın kolunu bile uzatmayışı, ligde ilk defa 5 atan gs ile ilk defa 5 yiyen tsnin aynı maça denk gelmesi...

1705864224127.webp