Galatasaray'lıyım Beşiktaş olsun Fenerbahçe olsun avrupa maçlarında her zaman destekliyorum. Avrupada Türk takımlarının kaybetmesini istemek beni kötü bir hisse sokuyor. Hiç etik bulmuyorum.
Spor izlemekten keyif almak lazım. Ülke içinde kendi yaşadığımız rekabetin tatlı heyecanı güzel, hayat herkesin rengi farklı iken değerli ama Türk olmayan takımlara karşı mücadelelerde tek bir taraf olmalı.
❤️🤍

Galatasaray Avrupa’dan elendiği zaman Fenerbahçeli arkadaşların yorumlarına çok üzülmüştüm sosyal medyada. Eminim Fenerbahçe’nin elenmesini isteyen bir sürü de Galatasaraylı vardır. Bu küçük kompleksleri aşmamız lazım.

Harika oynadı takım. Özellikle İsmail yüksek. Yanında krunic varken rezalet oynarken yanına fred, szymanski koyunca adam bambaşka bir şey oldu. Sahada "kötü oynadı, yerine bu olsaydı kat kat iyi olurdu." dediğim tek Fenerbahçe'li oyuncu yoktu. Tribünler yine muhteşemdi. Bazı anlarda stadyumu bir anda Kadıköy'e çevirdiler. Finale kadar böyle oynarsak kupanın en büyük favorisi olabiliriz. Bu oyunla o konferansta Fenerbahçe'nin karşısında galip olabilecek tek takım yok.

bir Galatasaray'lı olarak bu konuyu açtığımı bilmenizi isterim. Futbol kategorisinde takılan arkadaşlar beni Galatasaray konularında görmüştür. Türk olmayan takımlara karşı her zaman rengimiz kırmızı beyazdır.

İsmini bilmesem de çekindiğim bir takımdı. Skordan memnunum. Kadıköy'de bir terslik olmazsa rahat bir maç izleyeceğiz.
Takımlarımız farklı olsa da ülkemiz kazansın, her zaman birlik beraberlikten yanayım.

Ilker Ayrık Bro GIF by TRT

İsmini bilmesem de çekindiğim bir takımdı. Skordan memnunum. Kadıköy'de bir terslik olmazsa rahat bir maç izleyeceğiz.
Takımlarımız farklı olsa da ülkemiz kazansın, her zaman birlik beraberlikten yanayım.

Ilker Ayrık Bro GIF by TRT

Herkes aynı rengi sevseydi hayatta başka renklere gerek olmazdı. Birbirimizden farklıyken değerliyiz, birlikteyken güçlüyüz. 👏

61763adc45d2a0a1041bec45.webp

Fenerli değilim ancak şunu net bir biçimde söyleyebilirim, Fener bu kupayı alır net söylüyorum. Şu an iyi gibi görünüp sadece adı olan takımlar var bir kere Konferans gibi bir yerde olmaları zaten sadece adının kaldığının bir kanıtı. Ne Aston Willası ne Ajax'ı ne Brugge'si Fener hepsini eleyebilir. Adımı not alın Fener bu kupayı alacak.

Fenerli değilim ancak şunu net bir biçimde söyleyebilirim, Fener bu kupayı alır net söylüyorum. Şu an iyi gibi görünüp sadece adı olan takımlar var bir kere Konferans gibi bir yerde olmaları zaten sadece adının kaldığının bir kanıtı. Ne Aston Willası ne Ajax'ı ne Brugge'si Fener hepsini eleyebilir. Adımı not alın Fener bu kupayı alacak.
Umarız alır kupayı. Bence de Fenerbahçe oradaki takımların her birinden birer gömlek üstün. Üstüne bir de başarı açlığımız var.