MSI Afterburner açınca FPS artması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahimelsalvador
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 952
  • Etiketler Etiketler
    fps
Windows'un “Grafik Ayarları” kısmına gelin. MSI Afterburner orada gözüküyor mu bakın. Gerçekten garip.
Hocam artık saldım ya vallaha bıktım ya kimse çözümünü söyleyemedi bende uğraşmıyorum artık çok saçma afterburner açık olunca fps artıyo ama kapatınca düşüyor bende artık saldım

Hocam artık saldım ya vallaha bıktım ya kimse çözümünü söyleyemedi bende uğraşmıyorum artık çok saçma Afterburner açık olunca FPS artıyor ama kapatınca düşüyor bende artık saldım.

Windows tuşu + r ye basıp çıkan yere MSConfig yazın oradan hizmetlere gelin tüm Microsoft hizmetlerini gizle deyip işinize yaramayanları devre dışı bırakın.

1711132743608.webp

Bunun dışında kayıt olmadığı için bir şey demek zor açık ve kapalıyken Valorant'ın veya ekran kartının FPS göstergelerini açıp video atabilir misiniz?

Windows tuşu + r ye basıp çıkan yere MSConfig yazın oradan hizmetlere gelin tüm Microsoft hizmetlerini gizle deyip işinize yaramayanları devre dışı bırakın.

Eki Görüntüle 28314

Bunun dışında kayıt olmadığı için bir şey demek zor açık ve kapalıyken Valorant'ın veya ekran kartının FPS göstergelerini açıp video atabilir misiniz?

Bugün çekip atayım hocam.

Eki Görüntüle 28314

bu Afterburner kapalı hali bu da açık hali farkları anlaman için bizim CT basedeki FPS değerlerine bakıp anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Bugün çekip atayım hocam.

bu Afterburner kapalı hali bu da açık hali farkları anlaman için bizim CT basedeki FPS değerlerine bakıp anlayabilirsin.

2 teorim var.
1. si
Ekran kartında yanlış undervolt gibi işlemler yapılmış olabilir.

Ekran kartının gücü normalde 100 olsun farklı işlemler ile bunu 100'ün altında düşürmüş olabilirsin Afterburner açınca program kendi ayarlarını işleyişe soktuğu için normal değerlerine çıkıyor olabilir.

2. si Afterburner ayarları yanlış gösteriyor olabilir bug ile.
Bu üstteki teorime göre düşük bir ihtimal tabii.

1. kısmı yanlış anlatmış olabilirim anlamışsındır umarım.
Çözümü bulamadıysan sol üstteki göstergelerin hepsini kapatıp oynayabilirsin.

Son düzenleme:
2 teorim var.
1. si
Ekran kartında yanlış undervolt gibi işlemler yapılmış olabilir.

Ekran kartının gücü normalde 100 olsun farklı işlemler ile bunu 100'ün altında düşürmüş olabilirsin Afterburner açınca program kendi ayarlarını işleyişe soktuğu için normal değerlerine çıkıyor olabilir.

2. si Afterburner ayarları yanlış gösteriyor olabilir bug ile.
Bu üstteki teorime göre düşük bir ihtimal tabii.

1. kısmı yanlış anlatmış olabilirim anlamışsındır umarım.
Çözümü bulamadıysan sol üstteki göstergelerin hepsini kapatıp oynayabilirsin.
Yapcak bir şey yok hocam teşekkürler

Arkadaşlar Valorant oynarken FPS'imi düşük 220-280 arası ortalama FPS alıyorum ama MSI Afterburner açınca FPS'im bir ayardan kaynaklı artıyor ve ortalama 300-380 FPS alıyorum. Fotoğraflarda ne açık acaba? Anlayan biri varsa söylerse mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• 1713633328420.webp
    1713633328420.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 1713633390282.webp
    1713633390282.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının yükünü arttırdığınızda işlemcinin kullanımı da artıyor gözle görülür bir FPS farkı gördüm deyimlerimde Afterburner'da kullanımı arttırıyor olabilir FXAA gibi ayarları yükseltip deneyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt