MSI Afterburner Curve Editor ayarları

Quarit 9

Çalışkan
Arkadaşlar biliyorum bu konuda çok paylaşım var. Lakin video'da belirttim ve burada yazılı olarak söyleyeyim. Negatif voltaj eğrisi ayarları her şekilde aslında performans düşürmek ve daha çok sıcaklık problemleri yaşayan ve zaten kendi standartlarına göre problem yaşayan bir kullanıcı ekran kartı için geçici bir problem gibi görünebilir ancak, daha ötesi olamaz "performans etkisi" hiç olamaz. Performans değil kesinlikle, o yüzden bu paylaştığım video'nun performans ile alakası yok, ama Curve Editor konusunda negatif eğri yaparken en azından kullanıcıların direkt kendi standart değerlerine göre uygulama yapıyorum göstererek. Sıcaklık sorunu yaşayanlar için ancak geçici çözüm olarak öneririm, performans demem, sıcaklık ve çalışma konusunda dolasıyla standartına göre problem yaşayan birisi gereken kalıcı çözüm uygulaması yapmalı, gerekirse ekran kartı termal macun ve termal pad değişimleri, bu kalıcı ve net bir çözümdür, bu bile performans uygulaması değildir. Bu olduktan sonra under voltage değil, o zaman hafif şekilde Core + ve Memory Core + değerleri yaparak gerçek bir performans katkısı sağlayabilirsiniz, ama önce kullanım sırasında sıcaklık senaryolarını standarta göre getirmek mesela. Video'da her şey açıklayıcı, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…