Termal macun değişimi yaptıktan sonra bilgisayarı açtığımda anakart en başta işlemciyi yeni takılmış gibi algıladı. BIOS’a girdiğimde DDR, Smart Access Memory vs. her şey sıfırlanmıştı. Bilgisayarı kapatıp yeniden açınca Windows normal bir şekilde açıldı. BIOS ayarlarını düzeltip yeniden kullandım bir süre. Dün format atınca fark ettim ki Windows etkinleştirilmemiş. OEM key kullanıyordum. BIOS kaynaklı bir sorun olabilir mi? BIOS güncellesem düzelme ihtimali var mı? (Anakart MSI B450M-A Pro Max)
Detaylar
Kim cevapladı?vidente13
Becerikli
Pil, RAM vs. sök tak yapılırsa BIOS ayarları sıfırlanır. Bazen format sonrası da lisansı otomatik tanımayabilir. Lisansın hali hazırda dijital olarak elindeyse aynı lisansla tekrar etkinleştirmeyi dener misin?
Termal macun değişimi yaptıktan sonra bilgisayarı açtığımda anakart en başta işlemciyi yeni takılmış gibi algıladı. BIOS'a girdiğimde DDR, Smart Access Memory vs. her şey sıfırlanmıştı. Bilgisayarı kapatıp yeniden açınca Windows normal bir şekilde açıldı. BIOS ayarlarını düzeltip yeniden kullandım bir süre. Dün format atınca fark ettim ki Windows etkinleştirilmemiş. OEM key kullanıyordum. BIOS kaynaklı bir sorun olabilir mi? BIOS güncellesem düzelme ihtimali var mı? (anakart MSI B450M-A Pro max)
Lisans elinde var ise CMD'den elle girer misin normal ayarlar kısmından olmuyor ise.
CMD yönetici olarka başlat
slmgr /ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX kendi lisansını yazacaksın ipk yapıtkan sonra boşluk bırakacaksın.
Ne yazık ki 5 yıl önce silmişim mailde vardı. Birkaç ay önce AIDA64 ile lisans keyimi bulmuştum(doğru mu bilmiyorum), onu girdiğimde yine etkinleştiremedi.Pil, RAM vs. sök tak yapılırsa BIOS ayarları sıfırlanır. Bazen format sonrası da lisansı otomatik tanımayabilir. Lisansın hali hazırda dijital olarak elindeyse aynı lisansla tekrar etkinleştirmeyi dener misin?
Deneyip dönüş yapacağım.Lisans elinde var ise CMD'den elle girer misin normal ayarlar kısmından olmuyor ise.
slmgr /ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX kendi lisansını yazacaksın ipk yapıtkan sonra boşluk bırakacaksın.
vidente13
Becerikli
O halde tekrar etkinleştirebilir misiniz bilmiyorum açıkçası. Aşağıdaki linkten tekrar satın alın, meblağ gayet uygun.
www.saglamlisans.com
Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
DogancanYr
Başarılı
Microsoft activation scrips kullanarak etkinleştir.
Yok hocam olmadı, arafta kaldı onaylama konusundaLisans elinde var ise CMD'den elle girer misin normal ayarlar kısmından olmuyor ise.
Yok hocam, key daha garanti.Microsoft activation scrips kullanarak etkinleştir.
Yok hocam olmadı, arafta kaldı onaylama konusundamecbur yeni lisans alacağım.
Yok hocam, key daha garanti.
Düz ayarlar kısmından gir o zaman. Bu arada ben Windows'un içinde ya da CMD'den key girdiğde hata veren Key'i format ekranında girmiştim sorunsuz olmuştu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onarma menüsünde key girilebiliyor mu? Baştan format atmayayım.Düz ayarlar kısmından gir o zaman. Bu arada ben Windows'un içinde ya da CMD'den key girdiğde hata veren Key'i format ekranında girmiştim sorunsuz olmuştu.
Hayır diye biliyorum.Onarma menüsünde key girilebiliyor mu? Baştan format atmayayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-